Touristic Guide Bucharest and Whereabouts

Touristic Guide Bucharest and Whereabouts - Madalin-Cristian Focsa, Oana Bica
Pret: 34,67 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTouristic Guide Bucharest and Whereabouts
Comanda acum "Touristic Guide Bucharest and Whereabouts - Madalin-Cristian Focsa, Oana Bica" de pe libraria ishop la pretul de 34,67 lei
Descriere carte:

Ghidul turistic Bucuresti si ?mprejurimi este calauza de care nu se poate lipsi niciun calator care vrea sa descopere minunata noastra capitala. Produsul este unic pe piata, ?n ciuda aparitiei, ?n ultimii ani, a numeroase publicatii despre Bucuresti. Desi s-au scris tot felul de ghiduri turistice sau cu tematica apropiata pentru acest oras, p?na azi nu exista niciunul care sa-l trateze ?mpreuna cu zona ?nconjuratoare. Acum exista! Editura noastra porneste, cu acest prilej, un proiect ambitios pentru cartea rom?neasca de turism ? ghidul regional. ?n urmatoarea perioada, calatorul pe care l-am obisnuit cu variate forme de ghiduri, va gasi la noi ?ntreaga tara ?mpartita ?n regiuni turistice, fiecare individualizate prin anumite trasaturi particulare. Primul volum al acestei provocatoare serii este chiar acesta ? despre Capitala. ?n paginile de fata se pot descoperi simbolurile orasului, dar si multe locuri mai putin stiute. Toate au povestile lor, dar nu lipsesc informatiile utile turistului ce vrea sa se descurce ?n labirintul metropolei, sau, asa cum speram ca ne-am obisnuit publicul, listele House of Guides cu unitatile de cazare si de luat masa. Pentru a nu rata niciun aspect, am prezentat regiunea si prin natura ei, dar mai ales prin oamenii ce i-au dat viata de-a lungul timpului. O alta noutate a acestei serii de ghiduri regionale o reprezinta inserarea unor mici topuri ? sectiunile ?Top3?, care dau atractivitate si invita la constientizarea unor valori, fara a da verdicte.
Volumul cel mai mare de informatii este, ?nsa, concentrat ?ntr-o serie de sugestii de trasee turistice, bazate pe idei practice ce tin de timp si spatiu. Astfel, cele 9 trasee pietonale g?ndite pentru vizitarea orasului respecta trasaturile aparte ale fiecarei zone parcurse. Accentul nu cade, de aceasta data, pe confort, servicii, agrement sau divertisment, ci pe locurile interesante care pot fi vazute. Ghidul este deci, prin excelenta, dedicat celor care vor sa cunoasca mai bine orasul. De asemenea, exista separat si o editie ?n limba engleza, care speram sa vina ?n ?nt?mpinarea turistilor straini, tot mai curiosi de la an la an. Unicitatea ghidului este data ?nsa de ultima parte ? cele 10 trasee turistice din jurul orasului, care acopera o arie destul de larga. Ele tin ?n mare parte de pionieratul turistic, caci multe dintre zonele traversate nu sunt amenajate pentru un flux turistic, ?nsa ofera atractii nebanuite. Chiar daca nu pot fi comparate cu cele din oras, aceste obiective merita sa fie cunoscute, mai ales ca pentru a le vedea e nevoie sa iesi ore ?ntregi, chiar zile daca se poate, din vacarmul citadin. Iar asta e o atractie pentru cealalta categorie de turisti ? cei dornici de evadare si relaxare.

Si cum suntem siguri ca acest produs va fi un real succes, ?l pregatim deja pe urmatorul: Brasov si ?mprejurimi ? ghid turistic.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Touristic Guide Bucharest and Whereabouts
Cartea Touristic Guide Bucharest and Whereabouts in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Touristic Guide Bucharest and Whereabouts - Madalin-Cristian Focsa, Oana Bica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Germania - Ghid Turistic - Ghidurile Fodor`s Urmatoarea carte recomandata din categoria Harti turistice
Ghidurile Fodor`s
38,00 lei
Ghidul Verde Michelin Romania - Michelin Urmatoarea carte recomandata din categoria Harti turistice
Michelin
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Harti turisticeCarti recomandate din categoria Harti turistice