Totul este iluminat

Totul este iluminat - Jonathan Safran Foer
Pret: 33,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTotul este iluminat
Comanda acum "Totul este iluminat - Jonathan Safran Foer" de pe libraria ishop la pretul de 33,30 lei
Descriere carte:
Un periplu initiatic cu accente comice si suprarealiste. Roman tradus in treizeci si doua de tari, distins cu Guardian First Book Prize, National Jewish Book Award si New York Public Library Young Lions Prize. In anul 2005 a fost ecranizat in regia lui Liev Schreiber, cu Elijah Wood in rolul principal.

"Ar trebui sa dati uitarii tot ce ati citit despre acest roman. Caci veti citi ca Totul este iluminat e o adevarata capodopera, ca Jonathan Safran Foer, la numai douazeci si patru de ani, si-a castigat locul printre autorii de prima mana, scriind o carte cu totul noua si originala, care a schimbat insasi notiunea de roman. Nu veti crede nimic din toate astea si, prin urmare, veti hotari sa nu cititi cartea. Ceea ce ar fi un dezastru, pentru ca fiecare cuvant de mai sus este adevarat." ( London Times )

Un tanar, Jonathan Safran Foer, ajunge in Ucraina, calauzit de o fotografie de familie ingalbenita. El se afla in cautarea femeii care, cu cincizeci de ani in urma, l-a salvat pe bunicul lui de nazisti. In periplul sau este insotit de tanarul Alex, ghidul ucrainean a carui engleza stalcita starneste hohote de ras. Alaturi de bunicul acestuia, haituit de amintirile razboiului, si de cateaua Sammy Davis Jr. Jr., Jonathan parcurge un traseu initiatic la capatul caruia il asteapta un secret teribil.

"Romanul de debut al lui Foer este stralucit. E plin de umor, compasiune, farmec si indrazneala. Fiecare pagina este iluminata." ( Jeffrey Eugenides )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Totul este iluminat
Cartea Totul este iluminat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Totul este iluminat - Jonathan Safran Foer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Amantii din Bizant (Editia 2011) - Mika Waltari Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Mika Waltari
18,95 lei
Diavolul Memnoch - Anne Rice Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Anne Rice
31,60 lei
Cuvint de onoare - Nelson DeMille Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Nelson DeMille
46,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Best SellerCarti recomandate din categoria Best Seller