Toate cele 3 carti ale lui Jamie - cu reducere

Toate cele 3 carti ale lui Jamie - cu reducere - Jamie Oliver
Pret: 155,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roToate cele 3 carti ale lui Jamie - cu reducere
  • Autor: Jamie Oliver
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Colectia Jamie Oliver
  • Categoria: Bucatarie
  • ISBN: 973-669-266-3, 973-669-303-1 , 978-973-669-433-2
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 1112
  • Format carte: 18,7 ? 24,5 cm
Comanda acum "Toate cele 3 carti ale lui Jamie - cu reducere - Jamie Oliver" de pe libraria ishop la pretul de 155,00 lei
Descriere carte:
1. Sa gatim cu Jamie.Cum sa devii un bucatar mai bun

De vreme ce oricum o sa mancati de trei ori pe zi tot restul vietii dumneavoastra, poate n-ar fi rau sa invatati sa gatiti bine si cu placere! Asa ca suflecati-va manecile si lasati-l pe Jamie Oliver, cel mai cunoscut bucatar al momentului, sa va ajute.

Avand in vedere faptul ca se consuma din ce in ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist ca oamenii nu mai au suficienta incredere in ei pentru a gati ceva simplu si gustos in propria bucatarie. Acum e momentul sa va afirmati si sa duceti mai departe fantastica dumneavoastra mostenire culinara! (Jamie Oliver)

Asadar, indiferent daca sunteti student, un cuplu de tineri, un bucatar cu experienta sau un incepator in domeniu, Sa gatim cu Jamie va pune la dispozitie o sumedenie de retete simple si accesibile, cu care ii veti da gata pe membrii familiei si pe oaspeti. Cartea contine si informatii despre echipamentele de care aveti nevoie in bucataria dumneavoastra, sfaturi despre cum sa recunoasteti si sa gatiti diferite tipuri de carne, precum si sugestii privind cumpararea unor produse de cea mai buna calitate.


2. Cu Jamie in Italia

Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver in intreaga lui cariera. Ambitia lui a fost sa strabata aceasta tara pentru a surprinde insasi esenta bucatariei italiene intr-o formidabila carte de bucate.

Cu Jamie in Italia este rezultatul acestei calatorii intr-o tara a abundentei. Prezentand peste 120 de retete nou-noute, de la cele de risotto pana la fripturi, spaghete sau tocanite, si structurata asemenea unui meniu obisuit dintr-un local traditional italian, cartea va poarta prin toata Italia si va ofera ocazia sa invatati de la adevaratii maestri ai bucatariei italienesti: localnicii. Sunt retete de la oameni pentru oameni, departe de versiunile standard ale bucatariei italiene. Din Sicilia pana in Toscana, pescarii, brutarii si, fireste, gospodinele italience va impartasesc retetele si trucurile transmise de-a lungul generatiilor. Dar Jamie nu a adus cu el doar niste retete de mancaruri savuroase, ci insusi spiritul care face din gatit si mancare o parte esentiala a vietii de familie, in toate regiunile Italiei.

Debordand de caldura si ospitalitatea adevaratei vieti de familie, cartea este deopotriva un ghid culinar extrem de accesibil si un jurnal de calatorie cu totul unic, din care veti descoperi savoarea autentica a Italiei si oamenii care traiesc acolo. Daca va place mancarea de calitate preparata cu pasiune, nu veti mai dori sa va despartiti de Italia lui Jamie.Cu Jamie in Italia


3. La masa cu Jamie

La masa cu Jamie nu seamana cu nici o alta carte de bucate. Pe langa cuptor, aceasta carte este cel mai important lucru care trebuie sa se afle in bucataria dumneavoastra. De ce? Fiindca ea nu va prezinta doar 120 de retete extraordinare, ci va ajuta sa alegeti un mod de viata.

Cartea nu va invata cum sa gatiti meniuri de restaurant, ci va ofera optiuni pentru a trai mai bine, impreuna cu familia. In majoritatea retetelor se folosesc ingrediente pe care le puteti cumpara de la orice magazin; in plus, veti gasi variante noi si accesibile ale felurilor dumneavoastra de mancare preferate supe, salate, paste, carne, peste, deserturi si legume precum si niste meniuri cu adevarat uluitoare. De exemplu, un intreg capitol este dedicat umilului sandvis. Exista si o sectiune intitulata Arborele genealogic, care va arata cum, pornind de la un principiu de baza, puteti sa va largiti repertoriul culinar si sa priviti mancarea intr-un mod cu totul nou. Un alt capitol este intitulat Top 10 si contine cele mai bune retete ale primelor zece mancaruri preferate pe plan mondial, conform parerilor a mii de persoane care au accesat site-ul lui Jamie. De asemenea, veti gasi sugestii privind aranjarea bucatariei.

Este o carte de bucate pentru toata lumea. Va ofera tot ce veti avea nevoie sa stiti vreodata despre cum sa va hraniti corespunzator, dumneavoastra si toata familia. Ce ar putea fi mai important?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Toate cele 3 carti ale lui Jamie - cu reducere
Cartea Toate cele 3 carti ale lui Jamie - cu reducere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Toate cele 3 carti ale lui Jamie - cu reducere - Jamie Oliver" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
199 Retete Usoare si Gustoase - Rodica-ecaterina Velescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Rodica-ecaterina Velescu
12,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie