Tinerete furata

Tinerete furata - Susanna Kaysen
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTinerete furata
Comanda acum "Tinerete furata - Susanna Kaysen" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:


Cartea scriitoarei americane Susanna Kaysen "Tinerete furata" evoca viata unei tinere aflate la granita dintre normal si patologic, punand in discutie clasicele definitii ale sanatatii si bolii psihice. Cartea a stat la baza filmului "Girl interrupted", regizat de James Mangold, film in care au jucat Winona Ryder si Angelina Jolie (recompensata in 2000 cu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar).

In 1967, Susanna Kaysen avea 18 ani. Dupa o sedinta de terapie cu un psihiatru pe care il vedea pentru prima data, a fost trimisa la McLean Hospital (Boston) cu diagnosticul borderline. Avea sa petreaca aproape doi ani in acest institut psihiatric renumit pentru metodele aplicate si pentru clientela sa aleasa (Sylvia Plath, Robert Lowell, James Taylor, Ray Charles). Douazeci si cinci de ani mai tarziu, scriitoarea Susanna Kaysen ("Far Afield", 1990; "Asa, As I Knew Him", 1987) ne impartaseste experienta terifianta traita in acel loc intr-o carte care a devenit best-seller.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tinerete furata
Cartea Tinerete furata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tinerete furata - Susanna Kaysen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Oare chiar m-am intors de la Athos? - Dan C. Mihailescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Dan C. Mihailescu
21,60 lei
Dupa-amiaza unui faun - Adolfo Bioy Casares Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Adolfo Bioy Casares
19,00 lei
Intuneric la amiaza - Arthur Koestler Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Arthur Koestler
23,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala