Terapia familiei

Terapia familiei - Virginia Satir
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTerapia familiei
  • Autor: Virginia Satir
  • Editura: Trei
  • Colectia: Psihologie-Psihoterapie
  • Categoria: Psihoterapie
  • ISBN: 978-973-707-482-9
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 392
  • Format carte:
Comanda acum "Terapia familiei - Virginia Satir" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
In aceasta carte, devenita clasica in domeniu, Virginia Satir prezinta pas cu pas si transpune intr-o forma extrem de accesibila principiile care stau la baza modului in care ea abordeaza psihoTerapia familiei. Cartea nu ofera un manual ce trebuie memorat si urmat intocmai, ca si cum ar fi o reteta, ci un cadru conceptual in jurul caruia pot fi organizate impresiile si datele terapeutului referitoare la fiecare caz individual. Ilustrarile clinice detaliate permit cititorului sa arunce o privire in intimitatea muncii de pionierat a unui mare terapeut. Cartea este destinata atat terapeutilor incepatori, cat si terapeutilor cu experienta, psihologilor, psihiatrilor, asistentilor sociali si tuturor persoanelor interesate de functionarea sistemelor familiale, de comunicarea si dezvoltarea umana, aflate in descoperirea propriului sine sau al altora.

Virginia Satir, unul dintre cei mai influenti psihoterapeuti americani, este cunoscuta pentru contributiile sale inovatoare la Terapia familiei, care pun accent pe constelatiile sistemice familiale. Pornind de la experienta clinica, a propus un model al procesului de schimbare, utilizat in prezent si in domeniul organizational. A initiat primul program de formare in Terapia familiei, iar ideile sale au stat la baza aparitiei programarii neuro-lingvistice (NLP). A scris numeroase articole si carti, printre care Arta de a fauri oameni, publicata in limba romana de Editura Trei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Terapia familiei
Cartea Terapia familiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Terapia familiei - Virginia Satir" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratat de psihologie clinica si psihopatologie - Serban Ionescu, Alain Blanchet, Coord. Michele Montreuil, Coord. Jack Doron Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Serban Ionescu, Alain Blanchet, Coord...
75,05 lei
Tratat de psihoterapie de grup - Irvin D. Yalom, Molyn Leszcz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Irvin D. Yalom, Molyn Leszcz
122,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie