Teoria generala a obligatiilor

Teoria generala a obligatiilor - Teodor Bodoasca, Ovidiu-Sorin Nour
Pret: 34,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeoria generala a obligatiilor
Comanda acum "Teoria generala a obligatiilor - Teodor Bodoasca, Ovidiu-Sorin Nour" de pe libraria ishop la pretul de 34,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea este conceputa, structurata si realizata dupa tipicul cursurilor de Teoria generala a obligatiilor ce se sustin in cadrul studiilor universitare de licenta la facultatile de drept, drept comunitar si drept administrativ din Romania.

Sub unele aspecte, precum analiza diverselor categorii de obligatii civile, raspunderea civila delictuala pentru fapta prejudiciabila proprie sau a altei persoane si incheierea contractului civil, analizele sunt aprofundate, constituindu-se in posibile teme de dezbatere doctrinara ori in argumente logico-juridice pentru diverse solutii jurisprudentiale sau chiar de lege ferenda.

Ne-am fundamentat demersul pe analiza reglementarilor interne din domeniu, pe solutii ale instantei noastre supreme si pe lucrari de referinta, elaborate de personalitati de incontestabila tinuta stiintifica, precum I. Albu, C. Barsan, L. Pop si C. Statescu. In multe privinte, am realizat incursiuni in dreptul comparat, mai ales in legislatia unor state ale Uniunii Europene. In perspectina intrarii in vigoare a noului Cod civil, o atentie aparte am acordat evidentierii aspectelor de noutate din viitoarea reglementare consacrata dreptului comun din materie civila.

Autorii

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teoria generala a obligatiilor
Cartea Teoria generala a obligatiilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teoria generala a obligatiilor - Teodor Bodoasca, Ovidiu-Sorin Nour" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lectii de drept roman (vol. IV) - Valerius M. Ciuca Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Valerius M. Ciuca
17,00 lei
Justitia in opinii si analize 2004-2010 - Cristi Danilet Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Cristi Danilet
22,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept