Tehnicile programarii neuro-lingvistice

Tehnicile programarii neuro-lingvistice - Sue Knight
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTehnicile programarii neuro-lingvistice
Comanda acum "Tehnicile programarii neuro-lingvistice - Sue Knight" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Cea mai frecventa actiune umana este aceea de a invata. Invatam primii pasi si primele cuvinte, invatam ecuatii complicate, principii filozofice, invatam sa iubim, sa comunicam, sa ne bucuram de succes, sa depasim esecul. Permanent invatam sa facem fata provocarilor profesionale si personale, iar azi, mai mult ca oricand, suntem intr-un continuu proces de invatare.
Toata activitatea umana se bazeaza pe tipare de gandire, de comportament si de limbaj. Cum se formeaza ele, ce rol are limbajul trupului, dar limbajul hipnotic, cum ne folosim de tipare pentru a ne construi strategiile, cum atingem performanta?
Tehnicile prezentate in aceasta carte va ajuta sa intelegeti in ce mod este codificata reusita si astfel sa o multiplicati. Daca faceti mereu acelasi lucru, veti obtine mereu acelasi rezultat, daca veti schimba tiparele, si viata vi se va schimba. Altfel spus, problema ?vreau sa ma schimb, dar nu stiu cum? are un raspuns specific pentru fiecare dintre noi. Programarea neuro-lingvistica este calea catre acest raspuns.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tehnicile programarii neuro-lingvistice
Cartea Tehnicile programarii neuro-lingvistice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tehnicile programarii neuro-lingvistice - Sue Knight" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Prieteni esentiali - Tom Rath Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Tom Rath
33,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata