Tehnici de a vinde - Editia: a II-a

Tehnici de a vinde - Editia: a II-a - Dale Carnegie Associates, Inc., J. Oliver Crom & Michael Crom
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTehnici de a vinde - Editia: a II-a
Comanda acum "Tehnici de a vinde - Editia: a II-a - Dale Carnegie Associates, Inc., J. Oliver Crom & Michael Crom" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Continuand munca celui mai faimos scriitor si formator motivational, Dale Carnegie, firma de training Dale Carnegie & Associates este astazi una dintre cele mai importante din intreaga lume. Cursurile tinute aici au devenit o importanta etapa de pregatire in cariera oricarei persoane preocupate de succesul profesional.
Cartea de fata este primul curs al Dale Carnegie & Associates publicat in limba romana - un indrumar eficient, structurat logic, ce se dovedeste benefic atat pentru cei care vand, cat si pentru cei care cumpara.
El cuprinde rezultatele unor ani intregi de cercetari si experienta ai unora dintre cei mai mari specialisti americani in vanzari.
Lucrarea de fata reprezinta o investitie necesara, la indemana oricarui om ce asaza profesionalismul pe primul plan. Tehnicile si recomandarile din aceasta carte vizeaza fiecare etapa a procesului de vanzare in parte, de la identificarea clientilor potentiali pana la livrarea produsului. Aplicarea lor va poate aduce avantaje serioase in fata competitorilor.

Un foarte bun manual de initiere pentru incepatori si un excelent curs de perfectionare pentru specialistii din domeniu . Publishers Weekly

Seria Dale Carnegie
Secretele succesului
Liderul poti fi tu
Cum sa vorbim in public
Cum sa te bucuri de viata si de slujba
Lasa grijile, incepe sa traiesti

 

 


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tehnici de a vinde - Editia: a II-a
Cartea Tehnici de a vinde - Editia: a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tehnici de a vinde - Editia: a II-a - Dale Carnegie Associates, Inc., J. Oliver Crom & Michael Crom" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Raspunsul lor... Da! - Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate