Te voi rapi la noapte!

Te voi rapi la noapte! - Stelian Turlea
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTe voi rapi la noapte!
Comanda acum "Te voi rapi la noapte! - Stelian Turlea" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Ileana, eroina din bestsellerul Arunc-o pe sora-mea din tren!, este rugata de un tinar om de afaceri sa-i caute sora disparuta in Spania. Misiunea se dovedeste a fi dificila si periculoasa. Ileana nimereste in miezul unei retele hispano-romane de traficanti de carne vie si droguri ai carei membri, care nu se dau in laturi nici de la asasinat pentru a-si mentine afacerea, incearca sa o sperie. Rasturnarile de situatie, actiunile-surpriza tipice unui roman politist sfirsesc cu dezmembrarea retelei, dar, asa cum se intimpla si in realitatea cu care ne bombardeaza zilnic mass-media, capii nu sint prinsi, ba chiar se subintelege ca isi vor continua nestingheriti activitatea.

"In cazul lui Stelian Turlea, dexteritatea narativa - sau profesionalismul, un cuvint la fel de discreditat, in chip bizar, in lumea literara dimboviteana - face ca autorul sa pianoteze la fel de atragator in partitura pur aventuroasa a pubertatii (romanele cu Daniel), ca si in cheia sentimentala a maturitatii inca ingenue, in situatii dramatice precum cele din decembrie '89, ca si in psihoza introvertirii traumatizate, in contextul anchetei detectivistice ori in tipare de basm potrivite cu organismul interlop al mediului valah de tranzitie." ( Dan C. Mihailescu)

"Fara sa fie un rasfatat al istoriilor literare si al topurilor privind cota prozatorilor romani contemporani, Stelian Turlea este un meserias onest care stie sa-si faca treaba bine. Scriitura sa, lipsita de zorzoane stilistice, este una corecta, perfect functionala, de autor sigur pe mijloacele sale de exprimare. Greu de fixat si datorita mobilitatii sale tematice (in fond, o calitate a scriitorilor cu vocatie), Stelian Turlea este un autor imprevizibil, ale carui carti ofera mereu neasteptate motive de satisfactie." ( Tudorel Urian )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Te voi rapi la noapte!
Cartea Te voi rapi la noapte! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Te voi rapi la noapte! - Stelian Turlea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bietul Ioanide - George Calinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
George Calinescu
18,91 lei
Opere. Volumul VI + VII - Mihai Eminescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mihai Eminescu
181,21 lei
Nunta domniteti Ruxanda - Mihail Sadoveanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mihail Sadoveanu
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana