Tandru si rece

Tandru si rece - Felix Nicolau
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTandru si rece
Comanda acum "Tandru si rece - Felix Nicolau" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Tandru pentru ca e greu sa rezisti exuberantei feminitati balcanice. Rece intrucit realitatea se arata a fi vorace si splendid de perversa. Tandru pentru ca un barbat traieste de la o dragoste la alta, indiferent de formele pe care le imbraca pasiunea. Rece intrucit nimic nu e sigur: nici sexul personajelor, nici sexul obiectelor. Daca exista un Graal romanesc, atunci el se ascunde in mintile tranchilizate ale personajelor. Nimeni nu-si poseda identitatea. Tot ce ne ramine de facut este sa raspundem la intrebarea Who's who ? Daca ne tin curelele, fireste...

?Ce roman turbo, cu povesti aiuritoare, pline de vertijuri si personaje care mai de care mai sarite din rama - de la cititori de Heidegger si Dante pina la fete iubitoare de medii si media - e acest Tandru si rece! Felix Nicolau si-a tunat cartea cu tot ce trebuie: umor, sex, pagini de jurnal... intelectual , dar si dese intilniri de gradul III cu sofisticata civilizatie romaneasca. Mai sint acolo o poveste de amor si-un drum pe la spitalul de nebuni, asa ca puneti-va centurile de siguranta, daca nu vreti sa zburati din scaun in timpul lecturii." (Robert Serban)

?Felix Nicolau imi creeaza senzatia ca poate controla multe dintre zonele limbii, neexploatate prea mult pina azi. Proza scrisa de el, pe cit e de usor de citit, pe atit e de atasanta prin spectacolul lingvistic pe care-l ofera." (Serban Axinte)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tandru si rece
Cartea Tandru si rece in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tandru si rece - Felix Nicolau" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gradinile Ascunse - Andru Vasile Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Andru Vasile
17,00 lei
Quijote - Ada Milea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ada Milea
9,49 lei
Scene din viata unui dusman de clasa - Stefan Racovitza Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Stefan Racovitza
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana