Tanara si Frumoasa dupa 40 ani

Tanara si Frumoasa dupa 40 ani - Louis Faurobert
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTanara si Frumoasa dupa 40 ani
Comanda acum "Tanara si Frumoasa dupa 40 ani - Louis Faurobert" de pe libraria ishop la pretul de 13,68 lei
Descriere carte:
Pe la patruzeci de ani, doamna, capitalul tau de "sanatate-frumusete-tinerete" pare abia stirbit; totusi, acum trebuie, de urgenta, sa te bucuri pe deplin de el protejandu-l de tot ce il ameninta. Autorul, specialist in domeniu, raspunde cu o multime de sfaturi practice la toate intrebarile pe care ti le pui: Ce sa mananci si sa bei ca sa ramai in forma? Greseli alimentare de evitat, dietetica, complemente alimentare. Cum sa-ti evaluezi eventualul surplus de greutate, cum sa slabesti inteligent, cum sa elimini celulita? Cum sa-ti protejezi frumusetea? De la retetele bunicilor noastre la tehnicile estetice moderne. Cum sa lupti contra oboselii, stresului, insomniei? Dureri adevarate si remedii false; "depanari" periculoase (alcool, tutun, medicamente...). Cum sa faci fata dificultatilor existentiale (copii, cuplu, viata profesionala)? Cum sa rezolvi problemele psihologice si sa te pastrezi dinamica? Cum sa reusesti implinirea propriei sexualitati? Exercitiul fizic indicat: gimnastica zilnica, jogging, sport... Importanta unei bune respiratii si cum sa o practici. Cele zece porunci pentru a te mentine in forma.

Acest ghid practic al femeii de patruzeci de ani - cea mai frumoasa varsta a vietii - iti permite sa abordezi cu seninatate a doua parte a existentei tale in cele mai bune conditii de forma si de sanatate, ca sa o poti trai din plin. Se spune ca existenta incepe la patruzeci de ani!


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tanara si Frumoasa dupa 40 ani
Cartea Tanara si Frumoasa dupa 40 ani in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tanara si Frumoasa dupa 40 ani - Louis Faurobert" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Poveste la Institutul de Matematica - D. Nistor Teodosiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
D. Nistor Teodosiu
20,90 lei
Cum sa-Ti gasesti barbatul ideal - Caroline Gauthier Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Caroline Gauthier
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse