Taina inchizitorului Eymerich

Taina inchizitorului Eymerich - Valerio Evangelisti
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTaina inchizitorului Eymerich
Comanda acum "Taina inchizitorului Eymerich - Valerio Evangelisti" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
1354: Nicolas Eymerich, sinistrul inchizitor, se afla in Sardinia cu regele Pedro al IV-lea al Aragonului pentru a inabusi rascoala condusa de Mariano, guvernatorul din Arborea. Mariano are insa un aliat puternic si misterios, pe care localnicii il numesc Sardus Pater, o divinitate necunoscuta si inspaimantatoare...
1942, New York: Psihologul austriac Wilhelm Reich s-a refugiat in America pentru a scapa de nazisti si a facut o descoperire revolutionara. Atat de revolutionara, incat autoritatile au fost nevoite sa il arunce in inchisoare, unde halucinatii inexplicabile par sa-l puna in legatura cu Eymerich insusi. Ce legatura exista intre doua intamplari atat de indepartate in timp si spatiu? Acest secret monstruos se ascunde in hatisurile timpului si ultimul cuvant, ca intotdeauna, ii va reveni lui Nicolas Eymerich.
Publicat pentru prima oara in anul 1996 in colectia de scrieri istorice Urania, "Taina inchizitorului Eymerich" marcheaza una dintre etapele de baza ale seriei inchizitorului Eymerich, personaj principal al unor carti devenite de acum faimoase, la jumatatea drumului dintre literatura stiintifico-fantastica si romanul negru.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Taina inchizitorului Eymerich
Cartea Taina inchizitorului Eymerich in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Taina inchizitorului Eymerich - Valerio Evangelisti" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noaptea Merovingiana - Jean-Francois Nahmias Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Jean-Francois Nahmias
19,00 lei
Legende istorice - Dimitrie Bolintineanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Dimitrie Bolintineanu
8,46 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric