TU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos - Editia a II-a

TU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos - Editia a II-a - Dr. Michael F. Roizen, Dr. Mehmet C. Oz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos - Editia a II-a
Comanda acum "TU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos - Editia a II-a - Dr. Michael F. Roizen, Dr. Mehmet C. Oz" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Ilustratii: Gary Hallgren

Probabil credeti ca stiti o multime de lucruri despre corpul uman ? tot ceea ce-ati aflat privindu-va in oglinda de acasa si de la orele de biologie din liceu. Este adevarat, traim intr-o epoca obsedata in egala masura de trup si de coafurile vedetelor, insa realitatea este ca cei mai multi dintre noi stiu foarte putine despre ce se petrece in acest sistem anatomic miraculos, deopotriva stiintific si artistic. Decenii intregi sunteti proprietarul acestei cochilii acoperite cu piele, dar probabil stiti mai multe despre telefonul dvs. mobil decat despre propriul trup. In ceea ce priveste longevitatea si calitatea vietii, intelegerea propriului organism va va oferi puterea, autoritatea si capacitatea de a trai o viata mai buna si mai sanatoasa.
Cartea de fata va pune la incercare ideile preconcepute despre functionarea si imbatranirea corpului uman, apoi va invita sa faceti un tur pe toate soselele si potecile din interiorul dvs. Dupa ce veti raspunde la un chestionar care va testeaza cunostintele, veti invata cam tot ce se poate despre sistemele si organele dvs. care pompeaza sange, digera hrana si isi amintesc unde ati pus cheile de la casa.
Un alt lucru la fel de important este ca veti primi toate datele de care aveti nevoie pentru a va mentine corpul intr-o buna stare de functionare. Veti afla cum apar bolile si cum va afecteaza acestea organismul ? de asemenea, veti primi sfaturi privind prevenirea si combaterea starilor care va pun in pericol calitatea vietii. Completata cu exercitii, sfaturi despre alimentatie, sugestii usor de aplicat privind schimbarea stilului de viata si metode alternative, cartea va ofera un plan simplu si practic pentru a va pune la adapost de efectele imbatranirii. ?i pentru ca totul sa fie perfect, veti primi si ?Dieta ghidului de functionare?, cu meniuri extrem de gustoase si sarace in calorii ? un plan cu 30 de retete, conceput cu un singur scop: sa va ajute sa duceti o viata sanatoasa.
Bun venit in corpul dumneavoastra! Ce-ar fi sa intrati si sa aruncati o privire in jur?

?Ghidul de functionare este pe locul doi dupa facultatea de medicina ? ca sa nu mai spunem ca economisiti taxele scolare.?
? Dr. Dean Ornish

?Ghidul de functionare va dezvaluie secretele propriului corp.?
? Lance Armstrong

Deveniti expert in propriul trup
Care dintre urmatoarele afirmatii sunt adevarate?

? Pe masura ce faceti mai multe exercitii fizice, cresc si beneficiile obtinute.
? Daca nu sunteti fumator, n-aveti de ce sa va faceti griji pentru plamanii dvs.
? Respiratia urat mirositoare este cauzata de probleme ale gurii.
? Femeile au mai putine relatii sexuale dupa menopauza.
? Sistemul imunitar stie intotdeauna sa faca deosebirea dintre propriile celule si invadatori.
? Cea mai mare amenintare la adresa arterelor dvs. este colesterolul.
? Pierderea memoriei este un proces natural si inevitabil pe masura ce imbatranim.

Ati fost de acord cu vreuna dintre afirmatiile de mai sus? Uitati-va in carte pentru a afla raspunsul.

Ghidul de functionare detine toate raspunsurile de care aveti nevoie pentru a deveni expert in propriul dvs. corp, cu sugestii despre cum sa-l mentineti tanar, sanatos si in siguranta.

Dr. Michael F. Roizen a creat conceptul RealAge (varsta reala) si este autorul cartii RealAge, decretata bestseller de publicatia New York Times. Este profesor de medicina si anesteziologie la Universitatea de Medicina SUNY Upstate si secretar al departamentului de anesteziologie, medicina de urgenta si gestionarea durerii de la clinica din Cleveland. De asemenea, a fondat un program de ingrijire a sanatatii lansat mai intai la Northwestern Memorial Hospital din Chicago, cu scopul de a ajuta oamenii sa opreasca imbatranirea biologica si sa duca o viata indelungata si plina de energie.

Dr. Mehmet C. Oz este profesor de chirurgie si vicepresedinte la Columbia University. Este director medical al Integrated Medicine Center si director al Heart Institute, New York Presbyterian/Columbia Medical Center. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre TU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos - Editia a II-a
Cartea TU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "TU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos - Editia a II-a - Dr. Michael F. Roizen, Dr. Mehmet C. Oz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Reflexoterapia - ed. a II-a - Dr. Frankie Avalon Wolfe Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Dr. Frankie Avalon Wolfe
28,50 lei
Ultrasonografie vasculara - Sorin Marian Dudea, Radu Ion Badea Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Sorin Marian Dudea, Radu Ion Badea
238,17 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate