TENTATIA FASCISMULUI IN ROMANIA INTERBELICA

TENTATIA FASCISMULUI IN ROMANIA INTERBELICA - PETRESCU, Alexandra
Pret: 9,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTENTATIA FASCISMULUI IN ROMANIA INTERBELICA
Comanda acum "TENTATIA FASCISMULUI IN ROMANIA INTERBELICA - PETRESCU, Alexandra" de pe libraria ishop la pretul de 9,50 lei
Descriere carte:
Alexandra Petrescu este doctor in stiinte politice al Universitatii din Bucuresti. A obtinut masterul in Politica Comparata la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti, diploma de studii aprofundate in stiinte politice (DEA) la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Libere din Bruxelles si licenta la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti. In perioada 2006-2008 a predat la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti si a fost cercetator la Institutul de Cercetari Politice din cadrul aceleiasi universitati. A beneficiat de mai multe burse de studii si cercetare: o bursa oferita de Agentia Universitara a Francofoniei, o bursa Erasmus, o bursa New Europe College Bucuresti in cadrul programului NEC-LINK si o bursa Robert Schuman oferita de Parlamentul European. In prezent, este cercetator afiliat proiectului ?European Protest Movements?, finantat de Comisia Europeana si derulat de Universitatea din Heidelberg, Universitatea din Halle-Wittenberg si Universitatea din Zurich, si membra a retelei de cercetare ?Genre, droits et citoyennete? a Agentiei Universitare a Francofoniei. A publicat volumele Sculptura in timp, Editura Lumen, Iasi, 2010; Palpitatii retorice, Editura Lumen, Iasi, 2009 si Femeia in imaginarul politic, Editura Ars Docendi, Universitatea din Bucuresti, 2008, dar si numeroase articole in reviste de specialitate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre TENTATIA FASCISMULUI IN ROMANIA INTERBELICA
Cartea TENTATIA FASCISMULUI IN ROMANIA INTERBELICA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "TENTATIA FASCISMULUI IN ROMANIA INTERBELICA - PETRESCU, Alexandra" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Schimbarea la fata a Romaniei - Cioran Emil Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Cioran Emil
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie