Suspans

Suspans - Sidney Sheldon
Pret: 24,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSuspans
Comanda acum "Suspans - Sidney Sheldon" de pe libraria ishop la pretul de 24,70 lei
Descriere carte:
Nota editurii: SIDNEY SHELDON, unul dintre cei mai mari scriitori contemporani, este singurul detinator a trei premii prestigioase ( Oscar, Tony si Edgar ), mentionat in Cartea Recordurilor (editia 2004) ca fiind autorul cu cele mai multe romane traduse in toata lumea. El revine in atentia publicului roman cu Suspans , un bestseller palpitant, in care moartea si viata depind de orgoliile unei minti bolnave, care traieste si respira zilnic sentimentul ca este mai puternica decat Dumnezeu. Intreaga umanitate se afla in mare pericol.
Patru oameni mor, in conditii suspecte, in patru locuri diferite, pe tot cuprinsul globului. Crima sau sinuciere? Kingsley International Group (KIG), cea mai importanta firma de consultanta in probleme de mediu, reprezinta numitorul comun al acestor decese. Vaduvele a doua victime pornesc impreuna in cautarea adevarului. Este o aventura cu risc maxim. Presedintele KIG-ului, Tanner, le asigura de tot sprijinul sau. Numai ca este autorul proiectului PRIMA , menit a influenta clima Terrei. Investigatiile celor doua femei devin periculoase pentru Tanner care isi vede amenintate ambitiile de suprematie absoluta. Cineva incearca sa le omoare. In tensiunea creata, vaduvele ajung sa se suspecteze reciproc.
Eroinele romanului au trasaturile de caracter ale femeii secolului XXI: puternica si vulnerabila in acelasi timp. Iubirea pentru sotii lor le da curaj. Vor reusi ele sa invinga uriasa forta a unei vointe malefice, care poate decide, in orice moment, soarta omenirii, provocand dezastre naturale cu efecte apocaliptice?
O actiune foarte credibila, urmariri si evadari spectaculoase, surprinzatoare rasturnari de situatii constituie ingredientele acestui ultim roman de top al celebrului SIDNEY SHELDON.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Suspans
Cartea Suspans in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Suspans - Sidney Sheldon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vulturul cu doua capete - James Twining Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
James Twining
26,59 lei
Trofee si lucruri moarte - Marcia Muller Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Marcia Muller
21,84 lei
Cavalerii In Alb Si Negru - Jack Whyte Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Jack Whyte
31,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans