Supa de pui pentru sufletul indragostitilor

Supa de pui pentru sufletul indragostitilor - J. Canfield, M. V. Hansen
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSupa de pui pentru sufletul indragostitilor
Comanda acum "Supa de pui pentru sufletul indragostitilor - J. Canfield, M. V. Hansen" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Supa de pui cu arome diferite este aici! Povestirile de o pagina sau doua incalzesc inima si ajung exact in cotlonul acela al sufletului care se cere luminat si alinat. Intr-un cuplu, dragostea nu sta acolo, ca o piatra, ea trebuie mereu refacuta, recladita, remodelata, ca o paine mereu noua.

Cum s-o faci sa ramana si sa fie mereu ca-n prima zi? Cum s-o pastrezi intacta, dar sa o innoiesti totusi mereu? Nu exista lectii pentru asa ceva, dar exemplele si povestile din aceasta carte va vor da o idee. Povestiri despre dragoste adevarata, fidelitate, depasirea piedicilor si pastrarea unei relatii frumoase si invioratoare de-a lungul anilor.

Fie ca suntem singuri, despartiti sau casatoriti, fiecare dintre noi isi doreste acest lucru numit "dragoste". Cum au descoperit altii dragostea si partenerul ideal? Cum se poate gasi fericirea? Iata ce veti afla intre copertele acestei carti. Incluzand capitole despre regasiri, intimitate, fidelitate, relatii mai noi sau mai vechi, aceasta Supa de pui merita intr-adevar devorata pana la ultima picatura

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Supa de pui pentru sufletul indragostitilor
Cartea Supa de pui pentru sufletul indragostitilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Supa de pui pentru sufletul indragostitilor - J. Canfield, M. V. Hansen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drumul autodependentei - Jorge Bucay Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jorge Bucay
22,80 lei
Lucruri Marunte, Rezultate Marete - Roger Fritz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Roger Fritz
17,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala