Supa De Pui Pentru Suflete Romantice

Supa De Pui Pentru Suflete Romantice - Jack Canfield, Mark Victor Hansen
Pret: 14,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSupa De Pui Pentru Suflete Romantice
Comanda acum "Supa De Pui Pentru Suflete Romantice - Jack Canfield, Mark Victor Hansen" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
Intr-o lume tulburata de necazuri, de confuzie si intuneric, dragostea este singura noastra raza de lumina, care ne calauzeste prin viata si ne daruieste un motiv ca s-o traim.Supa de pui pentru suflete romantice aduce un omagiu puterii nemarginite a dragostei, a pasiunii si devotamentului, redand adevarata semnificatie a conceptului de romantism.
Aceasta colectie extraordinara de povestiri va va ajuta sa descoperiti dragostea acolo unde nu v-ati imaginat niciodata ca ar putea exista. Veti trai pasiunea si fericirea pe care numai dragostea vi le poate darui; veti cunoaste linistea si bucuria de a avea un prieten credincios; sufletele va vor fi cuprinse de speranta atunci cand veti intelege ca o relatie poate fi redescoperita si reimprospatata; va veti lasa purtati pe aripile amintirilor dulci si pretioase.Supa de pui pentru suflete romantice este modul ideal prin care va puteti exprima dragostea, fie ca doriti sa-i aratati unei persoane dragi sufletului vostru o dovada de afectiune, fie ca daruiti un cadou unui cuplu proaspat casatorit; cu siguranta veti reusi sa redescoperiti iubirea in relatia cu partenerul vostru de viata.
Aceasta carte extraordinara este dedicata tuturor celor care cred in magia dragostei. Plina de elocventa, sensibilitate si chiar umor, va va schimba pentru totdeauna conceptul de dragoste si romantism.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Supa De Pui Pentru Suflete Romantice
Cartea Supa De Pui Pentru Suflete Romantice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Supa De Pui Pentru Suflete Romantice - Jack Canfield, Mark Victor Hansen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legendele Constelatiilor - CSIRE Gabriela, CSIRE Gabor, Trad. SZABOLCS Szonda Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
CSIRE Gabriela, CSIRE Gabor, Trad. SZ...
8,91 lei
Armele secrete - Cortazar Julio Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Cortazar Julio
0,00 lei
Iradierea unei lumi oarecare  - Anna Kalimar Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Anna Kalimar
16,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri