Supa De Pui Pentru Suflet De Crestin

Supa De Pui Pentru Suflet De Crestin - J. Canfield, M.v. Hansen
Pret: 14,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSupa De Pui Pentru Suflet De Crestin
Comanda acum "Supa De Pui Pentru Suflet De Crestin - J. Canfield, M.v. Hansen" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
Autorii seriei de mare succes „Supa de pui pentru suflet“ au impletit principiile si valorile crestine in tesatura fiecarui volum. Dragostea, iertarea, credinta, speranta si mila – teme omniprezente – au incalzit si incurajat inimile a milioane de cititori. Acum, in acest exceptional volum „Supa de pui pentru suflet de crestin“, veti gasi povestiri care va vor adanci credinta si va vor face sa constientizati cum sa puneti in practica valorile crestine in viata de zi cu zi. Inima vi se va deschide in fata expresiei iubirii netarmuite a lui Hristos.

In acest volum veti descoperi miracolele pe care le traim atunci cand gasim in existenta noastra un loc pentru Hristos. Povestirile va vor adanci mila fata de ceilalti si va vor indemna sa faceti mai multe fapte bune. Va vor face sa ii iertati pe altii pentru greselile lor si pe voi insiva pentru ale voastre. Va vor face sa luptati pentru cauzele voastre si sa credeti cu tarie in cele pentru care luptati.

Si, poate cel mai important, va vor reaminti ca nu sunteti niciodata singuri si lipsiti de speranta, oricat de dureroasa si de complicata ar fi situatia in care va aflati.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Supa De Pui Pentru Suflet De Crestin
Cartea Supa De Pui Pentru Suflet De Crestin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Supa De Pui Pentru Suflet De Crestin - J. Canfield, M.v. Hansen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povestiri. Integrala prozei scurte - John Cheever Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
John Cheever
37,95 lei
Mituri si fantezii chinezesti - Birch Cyril, Ilustr. Kiddell-Monroe Joan Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Birch Cyril, Ilustr. Kiddell-Monroe Joan
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri