Supa De Pui Pentru Suflet - A 3-a Prtie

Supa De Pui Pentru Suflet - A 3-a Prtie - J.canfield, M.v. Hansen
Pret: 14,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSupa De Pui Pentru Suflet - A 3-a Prtie
Comanda acum "Supa De Pui Pentru Suflet - A 3-a Prtie - J.canfield, M.v. Hansen" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
Autorii ale caror opere au devenit deja best-seller - Jack Canfield si Mark Victor Hansen - va prezinta acum o alta colectie de povestiri care speram sa va incante ochii si sufletul. In paginile volumului Supa de pui - a 3-a portie, veti descoperi nenumarate exemple edificatoare ale celor mai alese trasaturi care innobileaza sufletul uman: compasiunea, frumusetea, puterea de a ierta, speranta, curajul, devotamentul, generozitatea si credinta.

Povestirile pot fi cel mai puternic material didactic pe care il avem la dispozitie, mai ales atunci cand subiectele pe care le trateaza sunt dragostea, pierderile iminente, dar necesare, respectul si valorile umane. in acest volum din seria Supei de pui, autorii va ofera mai multe idei si concepte, bazate pe intelepciune, referitoare la afectiune, la harul de a fi parinte, profesor sau elev, la moarte, atitudine si capacitatea de a nu te lasa doborat de obstacole. Aceasta carte va va incalzi sufletul, va va lumina cele mai triste zile ale vietii si va va darui un zambet ce nu se va stinge niciodata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Supa De Pui Pentru Suflet - A 3-a Prtie
Cartea Supa De Pui Pentru Suflet - A 3-a Prtie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Supa De Pui Pentru Suflet - A 3-a Prtie - J.canfield, M.v. Hansen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Amintiri , povestiri , amintiri - Ion Creanga Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Ion Creanga
9,50 lei
O companie nelinistitoare - Fuentes Carlos Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Fuentes Carlos
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri