Suma zilelor

Suma zilelor - Isabel Allende
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSuma zilelor
Comanda acum "Suma zilelor - Isabel Allende" de pe libraria ishop la pretul de 31,50 lei
Descriere carte:
Mult asteptata continuare a volumului Paula . In Suma zilelor , Isabel Allende-scriitoarea paraseste teritoriul fictiunii, pentru a depana un nou capitol al tulburatoarei sale istorii personale. Isabel Allende-mama rememoreaza, pentru fiica ei, Paula, careia nu a incetat sa ii vorbeasca in clipele de ragaz, cei treisprezece ani scursi de la despartirea lor. California, locul unde scriitoarea crezuse ca si-a gasit echilibrul, dar unde asistase neputincioasa la agonia Paulei, diagnosticata cu porfirie, devine scena dificilului proces de reacomodare cu firescul.

Inconjurata de acum de copii si nepoti, de prieteni dragi si mereu alaturi de sotul ei, Isabel Allende recompune imaginea unei familii deloc perfecte, dar cu atat mai umane, si a unei iubiri care a trecut prin nenumarate incercari, fara ca tragediile sa-i stinga flacara. Din suma zilelor consemnate aici, Allende desprinde un imn inchinat vietii si dragostei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Suma zilelor
Cartea Suma zilelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Suma zilelor - Isabel Allende" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Muzica si tacere  - Rose Tremain Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Rose Tremain
42,75 lei
Conflicte pe Wall Street - Michael Culp Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Michael Culp
35,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala