Studii de drept judiciar privat

Studii de drept judiciar privat - Les Ioan
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStudii de drept judiciar privat
  • Autor: Les Ioan
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept. Alte materii
  • Categoria: Drept
  • ISBN: 978-973-115-448-0
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 480
  • Format carte:
Comanda acum "Studii de drept judiciar privat - Les Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Volumul Studii de drept judiciar privat  ofera cititorilor o selectie a celor peste 100 de studii publicate de autor in perioada 1973-2008, in materia atat de complexa si de importanta a dreptului judiciar privat.

Redactarea studiilor de drept judiciar a facut ca gandurile noastre sa se indrepte si spre unii din marii proceduristi romani, care au cladit elementele ale unui "asezamant" procedural solid, chiar daca au creat in vremuri istorice nu tocmai prielnice. Suntem tentati foarte repede sa uitam personalitati ca Eugen Herovanu, Petre Vasilescu, Ilie Stoenescu, Savelly Zilberstein, Dumitru Radu si, nu in ultimul rand, Gratian Porumb. Acestuia din urma autorul ii datoreaza pasiunea pentru studiul procedurii civile si, poate, din cunoscuta sa rigoare si pedagogica si stintifica. A uita contributiile notabile ale unor personalitati, din pacate disparute, inseamna a lipsi viitorul de importante repere morale si stintifice. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Studii de drept judiciar privat
Cartea Studii de drept judiciar privat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Studii de drept judiciar privat - Les Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Introducere In Teoria Generala A Dreptului - Ceterchi Ioan, Craiovan Ion Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Ceterchi Ioan, Craiovan Ion
16,35 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept