Strategii de viata

Strategii de viata - Dr. Phil C. McGraw
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStrategii de viata
Comanda acum "Strategii de viata - Dr. Phil C. McGraw" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Lumea noastra s-a schimbat drastic si nu ne mai ofera siguranta pe care se bazau parintii nostri. Ne-am obisnuit sa ne amagim singuri, negind realitatea si evitind confruntarea cu adevarata noastra personalitate, lasindu-ne macinati de ingrijorare si regrete amare. Intr-adevar, lumea este uneori nedreapta, iar oamenii pot fi insensibili, insa nimeni nu traieste intr-un turn de fildes - fie invatam regulile jocului numit viata, fie pierdem! Daca va doriti sa fiti un invingator, Dr. Phillip C. McGraw va ofera 10 legi de viata, fiecare dintre ele urmata de exercitii ce faciliteaza intelegerea si asimilarea principiilor care va vor ajuta sa va transformati viata. Nu puteti insa schimba ceea ce nu constientizati. Trebuie sa fiti realist, sa va asumati responsabilitatea pentru problemele cu care va confruntati, preluind controlul asupra vietii dumneavoastra - sinteti arhitectul propriului destin! Strategii de viata este un ghid practic esential pentru cei care vor sa cistige la loteria vietii folosind puterea actiunii. Invatati sa va construiti o strategie, luati decizii intelepte, iar apoi transpuneti-va visurile in realitate.

Viata ii rasplateste pe cei care cunosc regulile jocului!

Dr. Phillip C. McGraw lucreaza de mai bine de 20 de ani in domeniul functionarii umane si al planificarii strategice de viata. Doar cei care au trait izolati de lume in ultimul an au scuza de a nu fi putut auzi de revolutia provocata de Dr. Phillip McGraw. Acesta a galvanizat prin forta sa milioane de persoane, ajutindu-le sa-si "analizeze cu realism" propria conduita si sa repurteze succese in viata. Emisiunea sa transmisa pe canalele nationale de televiziune a urcat pe primele locuri in topurile de popularitate din Statele Unite inca de la lansarea sa in septembrie 2002, egalind doar succesul inregistrat de Oprah Winfrey Show cu 16 ani in urma. De asemenea, a fost nominalizata in doua rinduri la premiile Emmy. Revista People l-a numit pe Dr. Phillip McGraw una dintre cele "mai incitante personalitati ale anului 2002", iar Barbara Walters l-a inclus pe "Lista primelor zece cele mai fascinante personalitati" ale anului 2002; prestigioasa revista Newsweek i-a dedicat un amplu portret, care s-a dovedit a fi cel mai bine cotat si citit articol dedicat unei personalitati din anul respectiv. Produsa de Paramount Domestic Television in parteneriat cu Harpo Productions si King World Productions, emisiunea s-a construit pe experienta autorului de mai mult de 25 de ani in domeniul psihologiei si al resurselor umane. Incepindu-si cariera in televiziune ca expert-consultant in cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey, Dr. Phillip McGraw continua sa abordeze problemele reale care apar in viata intr-un stil personal, ce sta sub deviza "spune lucrurilor pe nume". Cofondator al Courtroom Sciences, Inc., lider mondial printre firmele de consultanta in domeniul juridic, Dr. Phillip McGraw este autorul a trei bestselleruri din topurile ziarului New York Times: Life Strategies: Doing What Works , Doing What Matters (acum aparuta si in limba romana); Relationship Rescue: A Seven-Step Strategy for Reconnecting with Your Partner si Self Matters: Creating Your Life from Inside Out . Cartile autorului au fost traduse in 33 de limbi si numara 8 milioane de exemplare distribuite in momentul de fata in intreaga lume. Self Matters a constituit cea mai vinduta carte de non-fictiune a anului 2002. In mai 2003, editura americana Free Press a publicat Self Matters si Self Matters Companion pentru prima data si in editie brosata. Pe linga activitatea sa in televiziune si in domeniul cartii, Dr. Phil ofera consultanta strategica pentru milioane de cititori in rubrica sa lunara O, The Ophrah Magazine . De asemenea, el este si unul dintre cei mai solicitati conferentiari. Ca reputat psiholog, a publicat numeroase articole academice si a desfasurat activitati in nenumarate domenii ale psihologiei clinice si medicinei sociale. Pasionat jucator de golf si tenis, amator de scufundari subacvatice, Dr. Phil locuieste in prezent in Los Angeles impreuna cu sotia sa Robin si cei doi fii, Jay si Jordan. La rindul sau, Jay este autorul bestsellerului Life Strategies for teens si Closing the Gap .


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Strategii de viata
Cartea Strategii de viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Strategii de viata - Dr. Phil C. McGraw" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fata omului si caracterul - Roger Mucchielli Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Roger Mucchielli
18,53 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata