Strabunii Avalonului

Strabunii Avalonului - Marion Zimmer Bradley, Diana L. Paxson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStrabunii Avalonului
Comanda acum "Strabunii Avalonului - Marion Zimmer Bradley, Diana L. Paxson" de pe libraria ishop la pretul de 33,21 lei
Descriere carte:
Mit, istorie si legenda la inceputurile Avalonului.
Aluziile obsedante la un trecut misterios si-au gasit loc in toate romanele din seria Avalon, dar, pana acum, toata istoria bogata a ramas sub tacere. Dominat de puternicele femei ale Avalonului si plasat intr-o lume plina de magie, Strabunii Avalonului continua epopeea spectaculoasa din saga lui Marion Zimmer Bradley.
Povestea dramatica a strabunilor Avalonului, incepand cu viata lor pe Atlantida, insula sortita pieirii, si incheind cu salvarea oferita de Britania, insula invaluita in ceturi. Peregrinarile a doua femei, ale caror destine vor fauri soarta unei stirpe noi, se intretes intr-o poveste extraordinara.

Tiriki este o Veghetoare a Luminii, dar a crescut in umbra blestemului Atlantidei. Gratioasa si plina de har, este preaiubita sotie a principelui Micail. Insa, despartiti de mana dezastrului, ea trebuie sa-si gaseasca propriul drum intr-un alt taram, iar lumea pe care o descopera o va schimba pentru totdeauna si va trezi cele mai tainice dorinte. Il va regasi pe Micail? Si, daca se vor reintalni, vor descoperi din nou dragostea?
Damisa mosteneste sangele regal, dar si orgoliul de rege. In Atlantida nu era decat o acolita, insa in noua tara ar putea ajunge regina. In ciuda varstei sale fragede, e inversunata, ambitioasa, si cu sufletul sfasiat. Va alege calea preotiei, sau calea puterii?



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Strabunii Avalonului
Cartea Strabunii Avalonului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Strabunii Avalonului - Marion Zimmer Bradley, Diana L. Paxson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mai intunecat decat crezi - Jack Williamson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Jack Williamson
37,91 lei
Alegerea Lui Hobson - Robert J. Sawyer Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Robert J. Sawyer
26,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune