Stiinta si istorie

Stiinta si istorie -
Pret: 80,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStiinta si istorie
Comanda acum "Stiinta si istorie - " de pe libraria ishop la pretul de 80,65 lei
Descriere carte:
Stiinta si istorie este o carte dinamica, plina de intamplari care explica modul in care functioneaza lucrurile in viata noastra de zi cu zi si cum traiau oamenii cu secole in urma. Intr-un singur volum, exista informatii detaliate despre subiecte diverse cum ar fi zborul, computerele, inregistrarea sunetului, cele mai importante cladiri din lume, minuni medicale si jocurile si sporturile noastre favorite. Exista descrieri si imagini cu primele automobile si echivalentele lor sofisticate de astazi; cu ceasuri, computere si aparate de fotografiat; si o multitudine de alte inventii ingenioase din fiecare perioada istorica. Stiinta si istorie cuprinde 11 capitole, fiecare capitol fiind structurat dintr-o serie de cate doua pagini de sine statatoare, care trateaza un aspect al subiectului. Limbajul simplu si direct, precum si ilustratiile si fotografiile de atmosfera vor absorbi atentia cititorilor tineri si ii vor incuraja sa descopere singuri lumea din jurul lor. Cum functioneaza lucrurile? De ce au nevoie rachetele spatiale de oxigen in combustibil? Cum se mentine un satelit pe orbita? Cum socoteste timpul un ceas? Zborul Cum se mentine in aer un avion? Cum poate zbura o pasare fara sa dea din aripi? Cum evita radarul un avion Stealth Fighter? Marile inventii Cum poate sa foloseasca omul inima unui porc? Cum folosesc inventatorii energia naturala? Ce sunt bio-inventiile? Marile cladiri Care este cea mai veche cladire din lemn din lume? Ce cladire nu are unghiuri drepte? Cum proiecteaza arhitectii cladiri care sa reziste la cutremure? Sporturile si jocurile Care este originea Jocurilor Olimpice? Care din presedintii Statelor Unite ale Americii a fost un luptator desavarsit? Care a fost prima femeie jucatoare de golf din istorie? Egipt De ce purtau vechii egipteni conuri cu grasime parfumata pe cap? Care din zeii egipteni avea cap de sacal? De ce vechii egipteni mumificau pisicile? China Cum pot elementele Yin si Yang sa creeze fericirea desavarsita? De ce nu e bine ca in China copiii sa poarte culoarea alb? Cine sunt razboinicii de teracota? Grecia antica De ce treceau oamenii raul Styx? In care dintre orasele-state intrai in armata la 7 ani? In Grecia antica, ce manca la cina un oaspete la un banchet? Roma antica Ce credeau romanii despre moarte? De ce a poruncit imparatul Hadrian sa se construiasca un zid prin inima Britaniei? Cum era viata in Roma? Indienii americani De ce copiii indienilor americani aveau atat de multe nume? La ce varsta deveneau razboinici baietii indienilor americani? Ce efect au asupra noastra stalpii cu totem? Exploratorii si negustorii Cum navigau polinezienii prin uriasul Ocean Pacific? Cine a ajuns pentru prima oara la Capul Bunei Sperante? Ce duceau negustorii pe Drumul Matasii?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stiinta si istorie
Cartea Stiinta si istorie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stiinta si istorie - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Animale de savana - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
17,10 lei
Aeterna Latinitas - Eugen Munteanu, Lucia-Gabriela Munteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Eugen Munteanu, Lucia-Gabriela Munteanu
5,61 lei
Prima mea carte de curiozitati -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
46,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii