Stiinta, sensul si evolutia. Eseu asupra lui Jakob Bohme

Stiinta, sensul si evolutia. Eseu asupra lui Jakob Bohme - Basarab Nicolescu
Pret: 18,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStiinta, sensul si evolutia. Eseu asupra lui Jakob Bohme
Comanda acum "Stiinta, sensul si evolutia. Eseu asupra lui Jakob Bohme - Basarab Nicolescu" de pe libraria ishop la pretul de 18,00 lei
Descriere carte:
Opera lui Jakob Bohme (1575-1624), considerat de Hegel ca fiind primul filosof german, prefigureaza interogatiile generate de fizica contemporana.

Stiinta, sensul si evolutia nu este doar un important si necesar eseu asupra gindirii lui Jakob Bohme, ci si o pledoarie pentru formularea unei noi filosofii a naturii, pe care Basarab Nicolescu o sustine cu eruditia savantului, dar si cu sensibilitatea poetului. Ea contribuie la dezbaterea actuala privind rolul stiintei in cultura din prespectiva unui fizician si filosof care este figura marcanta, pe plan mondial, a miscarii transdisciplinare.

?Acum, dupa mai bine de douazeci de ani, Basarab Nicolescu se intoarce in tara sa cu o carte despre Jakob Bohme. Despre unul dintre putinii oameni ai credintei care au indraznit sa arunce o privire in adincimile dumnezeirii, unde este tot atita bezna cit si in interiorul oricarei flacari, si s-o faca de inteles pentru priceperea noastra cea de toate zilele." (Mircea Ciobanu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stiinta, sensul si evolutia. Eseu asupra lui Jakob Bohme
Cartea Stiinta, sensul si evolutia. Eseu asupra lui Jakob Bohme in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stiinta, sensul si evolutia. Eseu asupra lui Jakob Bohme - Basarab Nicolescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Socio-hai-hui prin Arhipelagul Romania - Vintila Mihailescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Eseuri
Vintila Mihailescu
20,43 lei
Marele Alpha - Alexandru George Urmatoarea carte recomandata din categoria Eseuri
Alexandru George
16,62 lei
Despre neajunsul de a te fi nascut - Emil Cioran Urmatoarea carte recomandata din categoria Eseuri
Emil Cioran
19,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EseuriCarti recomandate din categoria Eseuri