Stiinta administratiei

Stiinta administratiei - Nicoleta Miulescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStiinta administratiei
Comanda acum "Stiinta administratiei - Nicoleta Miulescu" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Cartea se adreseaza cu prioritate studentilor de la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative si trateaza in mod distinct obiectul "Stiintei Administratiei", raportat la Stiinta Dreptului Administrativ.

Noutatea lucrarii consta tocmaiin abordarea teoretica a principalelor institutii ale stiintei administratiei, cu trimiteri la practica administrativa actuala, prin prisma legislatiei in vigoare.

Actualitatea lucrarii si, cu deosebire, prezentarea in mod comparat a unor institutii noi, adopatate ca efect al aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana, dau valoare si recomanda lucrarea de fata ca o sursa de informare si documentare atat pentru studenti cat si pentru practicienii din administratie, deopotriva functionari publici, alesi locali si alti specialisti ai dreptului.

Experienta in administratie publica a autorului permite totodata o abordare noua, pragmatica a institutiilor specifice stiintei administratiei, cu delimitarea acestora fata de institutiile dreptului administrativ si, nu in ultimul rand, cu propunerea unor "solutii" pentru eficienta si eficacitatea administratiei publice.

Fiind o lucrare documentata din literatura romaneasca, cat si de drept comparat, ea poate constitui o sursa de inspiratie pentru "lucratorii" din administratia publica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stiinta administratiei
Cartea Stiinta administratiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stiinta administratiei - Nicoleta Miulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legislatia administratiei publice locale (actualizat 05.09.2010). Cod 411 - Editie coordonata de prof. univ. dr. Dana Tofan Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Editie coordonata de prof. univ. dr. ...
12,26 lei
Drept administrativ. Editia 3 - Trailescu Anton Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Trailescu Anton
42,66 lei
Tratat de administratie publica - Alexandru Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Alexandru Ioan
120,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept administrativCarti recomandate din categoria Drept administrativ