Stapanul Tuturor Dorintelor, Relicva Magica

 Stapanul Tuturor Dorintelor, Relicva Magica - Judith Merkle Riley
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro Stapanul Tuturor Dorintelor, Relicva Magica
Comanda acum " Stapanul Tuturor Dorintelor, Relicva Magica - Judith Merkle Riley" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Nostradamus, o regina necrutatoare si o tanara poeta se regasesc in lupta pentru propriile existente in acest "amalgam naucitor de istorie, romantism si ocultism". Kirkus Reviews Este anul 1556, in Paris, capitala unei tari in pragul unui razboi civil. Astrologul reginei Caterina de Medici, profetul Nostradamus, a prezis un secret groaznic: pentru a scapa de amanta sotului ei, regina incearca sa obtina Capul Nemuritor al lui Menander, Stapinul Tuturor Dorintelor. Planurile ii sunt amenintate de o tanara poeta curajoasa, Sibille Artaud de la Roque, care a intrat in posesia lui Menander si este ispitita sa-si indeplineasca mai intai propriile-i dorinte. Insa Nostradamus stie ca o panza de paianjen tesuta din intrigi funeste se raspandeste asupra tuturor celor care isi dezvaluie dorintele in fata acestui obiect blestemat. Romanul este bine construit, cu o naratiune care te tine in tensiune. Sunt combinate cu entuziasm istoria cu fantezia, romantismul cu supranaturalul, istetimea cu umorul. Judith Merkle Riley este profesor de stiinte politice la colegiul Claremont McKenna. Este autoarea romanelor Sticla Oracol, Gradina Sarpelui, O viziune a luminii si In cautarea leului verde.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre  Stapanul Tuturor Dorintelor, Relicva Magica
Cartea  Stapanul Tuturor Dorintelor, Relicva Magica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea " Stapanul Tuturor Dorintelor, Relicva Magica - Judith Merkle Riley" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pasi Pe Sticla - Iain Banks Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Iain Banks
21,51 lei
Doamna in rosu pe fundal cenusiu - Miguel Delibes Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Miguel Delibes
18,99 lei
Londra insangerata  - Geoff Nicholson Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Geoff Nicholson
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala