Spune-mi cum ti-e casa, ca sa-ti spun cine esti!

Spune-mi cum ti-e casa, ca sa-ti spun cine esti! - Benedicte Regimont
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSpune-mi cum ti-e casa, ca sa-ti spun cine esti!
Comanda acum "Spune-mi cum ti-e casa, ca sa-ti spun cine esti! - Benedicte Regimont" de pe libraria ishop la pretul de 31,35 lei
Descriere carte:
Se spune, pe buna dreptate, ca aflam mai multe despre un om vizitandu-i casa, decat ascultandu-l. Caci locuinta nu este doar un adapost, ci are si alte functii. Ea reprezinta locul continuitatii familiei, dar si oglinda situatiei sociale sau a personalitatii noastre.

BENEDICTE REGIMONT este psiholog, creatoarea unei agentii de coaching in decoratiuni, autoare a mai multor carti si presedinta Federatiei de Coaching in Decoratiuni Interioare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Spune-mi cum ti-e casa, ca sa-ti spun cine esti!
Cartea Spune-mi cum ti-e casa, ca sa-ti spun cine esti! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Spune-mi cum ti-e casa, ca sa-ti spun cine esti! - Benedicte Regimont" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Barbatii, dragostea si sexul Ghid complet pentru femei -  David Zinczenko , Ted Spiker Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
David Zinczenko , Ted Spiker
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata