Spovedania unui ucigas povestita intr-o noapte. Legenda sfantului betiv

Spovedania unui ucigas povestita intr-o noapte. Legenda sfantului betiv - Joseph Roth
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSpovedania unui ucigas povestita intr-o noapte. Legenda sfantului betiv
Comanda acum "Spovedania unui ucigas povestita intr-o noapte. Legenda sfantului betiv - Joseph Roth" de pe libraria ishop la pretul de 20,70 lei
Descriere carte:
In romanul Spovedania unui ucigas si in nuvela Legenda sfantului betiv punctul de intalnire a tulburatoarelor personaje ale lui Joseph Roth este Parisul inceputului de secol douazeci. Cu o maiestrie a scriiturii care aminteste de romanele dostoievskiene, Joseph Roth tese in Spovedania unui ucigas deopotriva intriga unui roman politist si fina analiza psihologica a unui asasin. Urmarind implicatiile morale ale actului criminal, precum si starile de constiinta prin care trece autorul acestuia, romanul are un final-surpriza. Din tanar ingenuu si iremediabil indragostit de o frantuzoaica frivola, robit de mirajul puterii si al imbogatirii, Golubcik se va transforma intr-un ucigas fara voie, obligat sa traiasca pentru tot restul vietii covarsit de sentimentul culpei.

In Legenda sfantului betiv Andreas, un hoinar ajuns la Paris, in incercarea de a-si eluda luciditatea distrugatoare, isi ineaca zilele in alcool. O serie de miracole marunte si stranii intamplari fericite ii readuc pofta de viata, dar eroul uita ca fiecare interventie divina isi cere tributul si ca plata poate fi chiar propria sa viata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Spovedania unui ucigas povestita intr-o noapte. Legenda sfantului betiv
Cartea Spovedania unui ucigas povestita intr-o noapte. Legenda sfantului betiv in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Spovedania unui ucigas povestita intr-o noapte. Legenda sfantului betiv - Joseph Roth" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Valentine - Adriana Trigiani Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Adriana Trigiani
33,15 lei
Maestrul de scrima - Arturo Perez-Reverte Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Arturo Perez-Reverte
25,55 lei
Impreuna - Anna Gavalda Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Anna Gavalda
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala