Spider-man un mic ajutor din partea prietenilor!

Spider-man un mic ajutor din partea prietenilor!  - Todd Dezago
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSpider-man un mic ajutor din partea prietenilor!
  • Autor: Todd Dezago
  • Editura: Corint Junior
  • Colectia: Spider-man marvel
  • Categoria: Ilustrate
  • ISBN: 973-7644-14-5
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 120
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Spider-man un mic ajutor din partea prietenilor!  - Todd Dezago" de pe libraria ishop la pretul de 13,29 lei
Descriere carte:
Spider-Man si uluitorii sai prieteni! Unii superticalosi sunt prea duri ca sa poata fi cumintiti chiar si de Spider-Man! Dar - cu prieteni ca Fantastic Four, prima familie de supereroi, Captain America, Santinela Libertatii stralucitoare precum o stea, Iron Man, Razbunatorul in armura, Kitty Pride, Storm si Wolverine, din echipa X-Men, si atotputernicul Thor, zeul norvegian al Trasnetului - Cataratorul-pe-ziduri, preferatul tuturor, stie ca poate conta pe tot ajutorul pentru a-i invinge pe baietii rai! Urmariti aventurile supereroilor vostri indragiti, in aceasta incursiune captivanta in universul MARVEL! Marvel Age Spider-Man Team-Up, 5 comicsuri scrise de Todd Dezago si ilustrate de Valentine DeLandro, Michael O'Hare, Lou Kang, Jonboy Meyers si Ron Lim.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Spider-man un mic ajutor din partea prietenilor!
Cartea Spider-man un mic ajutor din partea prietenilor!  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Spider-man un mic ajutor din partea prietenilor! - Todd Dezago" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lebedele salbatice - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Ilustrate
***
8,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IlustrateCarti recomandate din categoria Ilustrate