Spargatorul de gheata. Cine a declansat al doilea razboi mondial?

Spargatorul de gheata. Cine a declansat al doilea razboi mondial? - Victor Suvorov
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSpargatorul de gheata. Cine a declansat al doilea razboi mondial?
  • Autor: Victor Suvorov
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Hexagon
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 978-973-46-1827-9
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 312
  • Format carte: 135 x 200
Comanda acum "Spargatorul de gheata. Cine a declansat al doilea razboi mondial? - Victor Suvorov" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Victor Suvorov, unul dintre agentii de frunte ai spionajului militar sovietic, contrazice opinia larg acceptata conform careia Adolf Hitler si regimul nazist au atacat pe neasteptate Uniunea Sovietica in 22 iunie 1941, cu o armata mult superioara si mai bine pregatita. Acest volum controversat sustine ideea ca, de fapt, Stalin planuia sa invadeze teritoriile controlate de nazisti in iulie 1941. Nenumaratele documente la care autorul a avut acces si analiza minutioasa a desfasurarii luptelor, a tehnicii militare utilizate si a pregatirilor din spatele frontului vin sa confirme ipoteza lui Suvorov privind adevaratul instigator al celui de-al doilea razboi mondial.  

Cuprins: De ce au nevoie comunistii de armament ? De ce a impartit Stalin Polonia ? Cind a intrat Uniunea Sovietica in cel de-al doilea razboi mondial ? ?Dezvoltarea bazei de razboi? ? De ce aveau nevoie cekistii de artilerie obuziera ? De ce a fost distrusa zona de siguranta in ajunul razboiului ? De ce Stalin a distrus ?Linia Stalin? ? De ce avea nevoie Stalin de zece corpuri de armata pentru desant aerian ? Ce inseamna armata de acoperire ? Diviziile de vinatori de munte in stepele Ucrainei ? Despre comandantii de brigazi si de divizii ? De ce a fost infiintat Al doilea esalon strategic ? De ce Stalin a desfasurat fronturile ? De ce nu l-a crezut Stalin pe Churchill ? De ce nu l-a crezut Stalin pe Richard Sorge ? A avut Stalin un plan de atac?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Spargatorul de gheata. Cine a declansat al doilea razboi mondial?
Cartea Spargatorul de gheata. Cine a declansat al doilea razboi mondial? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Spargatorul de gheata. Cine a declansat al doilea razboi mondial? - Victor Suvorov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tupeu! - Norman G. Finkelstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Norman G. Finkelstein
42,75 lei
Babel sau nedesavirsirea - Paul Zumthor Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Paul Zumthor
8,45 lei
Istoria Romaniei  - M. Barbulesci, S. Papacostea + colectiv Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
M. Barbulesci, S. Papacostea + colectiv
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie