Sonata pentru acordeon

Sonata pentru acordeon - Radu Aldulescu
Pret: 35,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSonata pentru acordeon
Comanda acum "Sonata pentru acordeon - Radu Aldulescu" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Al doilea roman din Seria de autor ?Radu Aldulescu" de la Cartea Romaneasca, initiata la sfirsitul anului 2007 de romanul Istoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare .

Un roman subversiv in epoca elaborarii lui, la mijlocul ?intunecatului deceniu" anterevolutionar, imposibil de publicat atunci. Unul dintre cele mai puternice debuturi din anii '90! Sonata pentru acordeon descrie, cu brutala franchete, o lume in deriva, o umanitate pestrita de ?umiliti si obiditi" recrutati din noroaiele mahalalei bucurestene si din halele dezolante, demne de un Hieronymus Bosch, ale uzinelor socialiste. Aveti in fata - scrisa cu forta pe care i-o dau lui Radu Aldulescu revolta, suferinta, compasiunea si, nu in cele din urma, marele sau talent - saga sumbra si totodata grotesca a unei familii de proletari din ultimul deceniu ceausist.

?Fiecare organ, fiecare articulatie, fiecare celula au memorie. Mina are probabil o memorie speciala, diferita de a altor parti ale trupului - mina care scrie, mina care loveste, mingiie, pipaie, omoara, munceste pamintul etc... Mina care se face pumn pentru a lovi, impulsionata de stari de spirit dintre cele mai diverse, ca sa se apere, sa cotropeasca, sa domine, de foame, de disperare sau din pricina cine stie carei boli mintale - sint o sumedenie de romane aici... Am facut destule munci fizice grele la viata mea, inclusiv sporturi precum boxul, canotajul, halterele, atletismul, dar nici una dintre aceste indeletniciri nu cere atita efort fizic, psihic, emotional ca scrierea unui roman. Mina care scrie un roman bun - nu mai zic foarte bun sau o capodopera - munceste mai mult decit miinile care fac alte lucruri." (Radu Aldulescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sonata pentru acordeon
Cartea Sonata pentru acordeon in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sonata pentru acordeon - Radu Aldulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Romania pitoreasca - Alexandru Vlahuta Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Alexandru Vlahuta
5,98 lei
Gherla-Latesti - Paul Goma Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Paul Goma
24,70 lei
Vremea minunilor - Catalin Dorian Florescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Catalin Dorian Florescu
22,32 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana