Somalia, Mon Amour

Somalia, Mon Amour - Bogdan Hrib Sofia Matei
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSomalia, Mon Amour
Comanda acum "Somalia, Mon Amour - Bogdan Hrib Sofia Matei" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Fantomele unui trecut indepartat reapar in zilele noastre. Pirateria, desueta ocupatie in secolul 21, loveste coastele Somaliei. Nave sechestrate si marinari romani luati ostatici. Sofia Matei are misiunea de a elibera cetatenii romani. Dar Sofia il cunoaste pe Stelian si intre ei se naste o relatie.

In timp ce forte navale si aeriene internationale incearca sa stavileasca valul de acte pirateresti, interese economice si politice genereaza noi conflicte. Vechile retele de informatii se intersecteaza cu cele noi, de dupa caderea comunismului. Sofia este rapita si tradata. Stelian Munteanu este impins sa intervina. Mihail Sergheevici Puskin pare ca stapaneste jocul. Locotenent-comandorul Jason Donovan viseaza ca flota multinationala e un fel de cavalerie a vestului salbatic. Pentru cine lucreaza profesorul? Mai traieste Jean-Baptiste? Old-boys se regrupeaza, clanurile somaleze se pregatesc de lupta.

Iubiri si dezamagiri, intrigi si rapiri, operatiuni secrete si confruntari militare, pe fundalul unei Africi sarace si exotice, o Africa a intereselor economice, a razboaielor religioase, a triburilor si a Kalasnikovului...

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Somalia, Mon Amour
Cartea Somalia, Mon Amour in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Somalia, Mon Amour - Bogdan Hrib Sofia Matei" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere. Volumul V - Ioan Slavici Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ioan Slavici
35,21 lei
Chira Chiralina - Panait Istrati Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Panait Istrati
13,30 lei
Weekend cu mama - Vera Ion Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Vera Ion
18,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana