Snobii

Snobii - Julian Fellowes
Pret: 33,21 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSnobii
Comanda acum "Snobii - Julian Fellowes" de pe libraria ishop la pretul de 33,21 lei
Descriere carte:
Julian Fellowes se impune prin debutul sau ca un maestru al povestirii, cu personaje exemplare. Snobii este o poveste care ar face cinste unei Jane Austen contemporane, amintind si de scrierile lui Anthony Trollope sau P.G. Wodehouse.

?O rapitoare comedie de moravuri povestita de un actor care se misca dezinvolt printre membrii aristocratiei sfarsitului de secol XX, prezentandu-ne in acelasi timp slabiciunile si cusururile acesteia. Si are destule de povestit."
Clare Colvin, Daily Mail

Edith Lavery, atragatoarea fiica a unui contabil destul de instarit, isi castiga existenta ca secretara la o eleganta agentie imobiliara din Chelsea. Tinand sa urce pe scara sociala, intra in casa familiei Broughton ca o vizitatoare oarecare si face cunostinta cu Charles, conte Broughton si mostenitor al marchizei de Uckfield, care administreaza proprietatile familiei din East Sussex si Norfolk. Potrivit rubricilor de scandal din ziare, Charles ar fi un aristocrat foarte dorit ca sot...

 ?Julian Fellowes este desavarsit in celebrarea si ironizarea societatii aristocratice. Lectura Snobilor este o placere vinovata, nu numai datorita intrigii alerte, ci si suspiciunii dupa care Domnul Fellowes cunoaste teritoriul chiar prea bine."
John Walsh, Harpers and Queen

?Fascinanta viziune, dar daca societatea contemporana chiar arata astfel, atunci Apocalipsa ar trebui sa vina cat de curand."
Sue Gaisford, The Independent on Sunday

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Snobii
Cartea Snobii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Snobii - Julian Fellowes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Furie - Rushdie Salman Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Rushdie Salman
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala