Slow Sex: arta si rafinamentul orgasmului feminin

Slow Sex: arta si rafinamentul orgasmului feminin - Nicole Daedone
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSlow Sex: arta si rafinamentul orgasmului feminin
Comanda acum "Slow Sex: arta si rafinamentul orgasmului feminin - Nicole Daedone" de pe libraria ishop la pretul de 39,90 lei
Descriere carte:

Adevarul gol-golut este:
Majoritatea femeilor nu au o viata sexuala satisfacatoare. Slow Sex poate aduce schimbarea.

O viata sexuala satisfacatoare inseamna un singur lucru: orgasme foarte profunde. Acest ghid care poate schimba vieti ii invata atat pe barbati, cat si pe femei, cum sa se foloseasca de practica Meditatiei Orgasmice sau MO pentru a domoli ritmul, pentru a se apropia emotional si pentru a atinge satisfactia sexuala autentica. Promisiunea cartii: in doar cincisprezece minute orice femeie poate experimenta orgasmul implinitor. Si, cu partenerul potrivit si tehnica adecvata, acest orgasm poate dura incredibil de mult!

De mai mult de zece ani, Nicole Daedone conduce "miscarea actului sexual lent", dedicata artei si rafinamentului orgasmului feminin. Aceasta carte este un manifest in favoarea intimitatii zilnice, si pentru cultivarea atentiei ca fundament al placerii, toate fiind focalizate pe experienta feminina.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Slow Sex: arta si rafinamentul orgasmului feminin
Cartea Slow Sex: arta si rafinamentul orgasmului feminin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Slow Sex: arta si rafinamentul orgasmului feminin - Nicole Daedone" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Doctor sex - Tracey Cox Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Tracey Cox
31,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate