Slabirea de durata. Cele sapte chei ale libertatii de a slabi

Slabirea de durata. Cele sapte chei ale libertatii de a slabi - Dr. Phil C. McGraw
Pret: 24,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSlabirea de durata. Cele sapte chei ale libertatii de a slabi
Comanda acum "Slabirea de durata. Cele sapte chei ale libertatii de a slabi - Dr. Phil C. McGraw" de pe libraria ishop la pretul de 24,70 lei
Descriere carte:
Stapaneste cele sapte chei ale mentinerii greutatii dupa slabire! Vreau sa va adresez o provocare in legatura cu greutatea dumneavoastra si chiar in legatura cu propria persoana, intr-un mod cu care nu v-ati mai confruntat pana acum.

Cu totii stim ca sirul nesfarsit de diete la moda nu face decat sa mai adauge inca niste kilograme la surplusul de greutate deja existent. Volumul Slabirea de durata este rezultatul a peste 30 de ani de terapie cu pacienti supraponderali si de constatare a metodelor care functioneaza cu adevarat. Instrumentul real care va va ajuta sa slabiti pentru totdeauna va va schimba intr-un mod extra-ordinar viata. Sunt sigur ca impreuna putem obtine rezultate imediate de care veti putea beneficia pentru tot restul zilelor dumneavoastra.

Slabirea de durata este o chestiune care implica schimbarea anumitor factori din viata dumneavoastra, iar cartea pe care o tineti in mana tocmai acest lucru va ajuta sa realizati ? sa va schimbati, sa priviti diferit modul de abordare a unei diete, felul in care ganditi despre mancare, modul in care priviti sana-tatea. Cele sapte chei ale libertatii de a slabi pe care le veti gasi in aceasta carte va vor deschide poarta catre o noua viata. ? Dr. Phil

Dr. Phillip C. McGraw a convins milioane de oameni sa-si analizeze cu realism propriul comportament si sa-si reconsidere stilul de viata. Emisiunea sa, Dr. Phil , transmisa zi de zi din septembrie 2002, a doborat recorduri de audienta si este cea mai populara emisiune a show-ului Oprah Winfrey .
Cariera sa in televiziune a inceput ca expert consultant in cadrul emisiunii conduse de Oprah Winfrey. Emisiunea Dr. Phil a continuat sa se ocupe de problemele reale care se ivesc in viata, dar intr-un stil personal si bazandu-se pe experienta sa indelungata de psiholog si specialist in comportamentul uman. Printre problemele abordate in emisiunea Dr. Phil s-au numarat medicina comportamentala, dietele de slabire, problemele familiale actuale, cresterea copiilor, relatiile mama-fiica, drepturile femeii si multe altele. S-a acordat o atentie speciala eforturilor de ajutorare a victimelor uraganelor Katrina si Rita. Dr. Phil a discutat personal cu sute de evacuati din Dallas, Houston si New Orleans, pe care i-a incurajat sa nu-si piarda speranta ca vor depasi greutatile prin care trec.
Dr. Phil figureaza cu mai multe bestselleruri pe lista ziarului New York Times, printre care: Life Strategies: Doing What Works , Doing What Matters ( Strategii de viata , Curtea Veche Publishing, 2006); si Self Matters: Creating Your Life from Inside Out ( In cautarea sinelui , Curtea Veche Publishing, 2004); The Ultimate Weight Solution: the Seven Keys to Weight Loss Freedom (2003) (in curs de aparitie la Curtea Veche Publishing). Cartile sale au fost publicate in 37 de limbi si s-au vandut in mai mult de 23 de milioane de exemplare.
Pe langa activitatea sa de scriitor si om de televiziune, Dr. Phil ofera consultanta strategica pentru milioane de americani in rubrica sa lunara din O, The Oprah Magazine. De asemenea, este unul dintre cei mai cautati vorbitori publici din lume. Ca psiholog profesionist, a publicat numeroase articole de specialitate si a practicat in diverse domenii ale psihologiei clinice si medicinei comportamentale. Dr. Phil este doctor in psihologie clinica al Universitatii de Stat North Texas, avand dubla specializare in medicina clinica si comportamentala.
Dr. Phil, pasionat de tenis, golf si scufundari subacvatice, locuieste in Los Angeles impreuna cu sotia sa Robin, cu care este casatorit de mai bine de treizeci de ani, si cei doi fii, Jay si Jordan.




Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Slabirea de durata. Cele sapte chei ale libertatii de a slabi
Cartea Slabirea de durata. Cele sapte chei ale libertatii de a slabi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Slabirea de durata. Cele sapte chei ale libertatii de a slabi - Dr. Phil C. McGraw" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noua dieta revolutionara Atkins - Robert Atkins Urmatoarea carte recomandata din categoria Dietoterapie
Robert Atkins
22,70 lei
101 trucuri pentru o silueta perfecta - Mimi Spencer Urmatoarea carte recomandata din categoria Dietoterapie
Mimi Spencer
35,91 lei
Reflexologia pentru toti. Manual ilustrat - Joan Cosway-Hayes Urmatoarea carte recomandata din categoria Dietoterapie
Joan Cosway-Hayes
28,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DietoterapieCarti recomandate din categoria Dietoterapie