Six Sigma

Six Sigma - Peter S. Pande, Robert P. Neuman, Roland R. Cavanagh
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSix Sigma
Comanda acum "Six Sigma - Peter S. Pande, Robert P. Neuman, Roland R. Cavanagh" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
SIX SIGMA   este unul dintre cele mai moderne sisteme de management, fiind utili zat cu rezultate impresionante in organizatii de pe intreg mapamondul, de la celebrele General Electric si Motorola la companii mici si mijlocii.

Desi sute de companii care activeaza in Romania utilizeaza efectiv SIX SIGMA, totusi aceasta este PRIMA lucrare aparuta in tara noastra dedicata acestui subiect.

Deseori, SIX Sigma a fost perceput ca un sistem avansat, in care instrumentul statistic reprezinta piesa de rezistenta. Lucrarea de fata NU urmeaza aceasta linie. Accentul se pune pe aspecte netehnice, vazute ca ingrediente esentiale pentru o implementare de succes. Instrumentele avansate folosite de Six Sigma sunt tratate intr-o maniera accesibila.

O serie de exemple din existenta unor companii, cuprinse in peste 50 de casete, au rolul de a ilustra detaliat aspecte ale desfasurarii efective a unor proiecte Six Sigma. Aceste exemple, precum si anexele din final fac din aceasta carte un foarte eficient ghid practic de implementare a sistemului, absolut necesar pentru orice specialist in management sau persoana implicata in proiecte Six Sigma.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Six Sigma
Cartea Six Sigma in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Six Sigma - Peter S. Pande, Robert P. Neuman, Roland R. Cavanagh" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arata-mi banii! Cum se determina ROI (randamentul investitiilor in oameni, proiecte si programe) -  Jack J. Phillips , Patricia P. Phillips Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Jack J. Phillips , Patricia P. Phill...
28,50 lei
Principiul lui Alchimedus - Sascha Kugler Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Sascha Kugler
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management