Sincronicitate

Sincronicitate - Allan Combs, Mark Holland
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSincronicitate
Comanda acum "Sincronicitate - Allan Combs, Mark Holland" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Ce au in comun teorema lui Bell, arhetipurile lui Jung, pisica lui Schrodinger si actele ratate freudiene? Descoperiti lumea fascinanta a Sincronicitatii. Carl Gustav Jung a inventat termenul de "sincronicitate" ca sa descrie coincidentele pline de sens pe care notiunile conventionale de timp si cauzalitate nu le pot explica. Impreuna cu marele fizician cuantic Wolfgang Pauli, Jung a cautat sa prezinte aceste coincidente ca pe niste fenomene care implica psihicul si materia, stiinta si spiritul, furnizand astfel explicatii rationale pentru evenimente parapsihologice cum ar fi telepatia, precognitia si intuitia. Sincronicitatea examineaza opera lui Jung si Pauli, ca si pe a celebrilor oameni de stiinta Paul Kammerer, Werner Heisenberg si David Bohm. Autorii se angajeaza intr"?o discutie incitanta despre sincronicitate asa cum o ilustreaza mitologiile antice si moderne, indeosebi legenda greaca a lui Hermes Tricksterul. Abordarea lor transdisciplinara unica, presarata generos cu anecdote din viata cotidiana si din literatura, ofera o explorare accesibila si inteligenta a acestui concept intrigant si totodata o intrezarire a tiparului ascuns al lumii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sincronicitate
Cartea Sincronicitate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sincronicitate - Allan Combs, Mark Holland" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Despre Noica. Noica inedit - Andrei Cornea, Alexandru Dragomir, Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihailescu, Ioana Parvulescu, Andrei Plesu Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Andrei Cornea, Alexandru Dragomir, Ga...
28,80 lei
Enneade I-II - Plotin Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Plotin
33,25 lei
Filozofia lui Henri Bergson - Ion Brucar Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Ion Brucar
5,22 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie