Sfarsitul secolului american si noile puteri mondiale

Sfarsitul secolului american si noile puteri mondiale - Paul Starobin
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSfarsitul secolului american si noile puteri mondiale
Comanda acum "Sfarsitul secolului american si noile puteri mondiale - Paul Starobin" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:

Omenirea se afla intr-un punct de cotitura. America, altadata puterea dominanta a lumii, a ajuns la capatul ascendentei sale globale, iar intrebarea este ce se va intampla mai departe. Printre ipotezele avansate de Paul Starobin se numara haosul global, dominatia Chinei si, intr-o viziune mai radicala, o epoca a oraselor-stat sau a unei civilizatii universale, culminand cu instaurarea unui guvern mondial. Sfarsitul secolului american va fi marcat de o diminuare a statutului social, economic si politic inovator al Statelor Unite, de un nationalism resuscitat in tari ca India, China si Rusia, precum si de o dezvoltare a institutiilor culturale, politice si economice mondialiste. Desi aceste schimbari produc neliniste, cea mai buna speranta de adaptare a americanilor la noua etapa o reprezinta acceptarea unor idei si practici noi de la alte popoare.

Lucrarea, incitanta si bine argumentata, imbina tehnica reportajului cu analiza istorica riguroasa, provocand cititorul sa-si puna problema unei lumi aflata intr-un proces de schimbare dramatica, o lume in care Statele Unite nu mai detin suprematia. Tonul este unul sobru, dar, in final, plin de speranta - epoca post-America nu trebuie privita ca un dezastru de catre poporul american, putand reprezenta chiar o etapa eliberatoare.

Bestseller in topurile americane!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sfarsitul secolului american si noile puteri mondiale
Cartea Sfarsitul secolului american si noile puteri mondiale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sfarsitul secolului american si noile puteri mondiale - Paul Starobin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spectrele Europei Centrale - Vladimir Tismaneanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Vladimir Tismaneanu
9,97 lei
Istoria gindirii libere - Raymond Trousson Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Raymond Trousson
4,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica