Sexul - manual de instructiuni

Sexul - manual de instructiuni - Felicia Zopol, Richard Jacob
Pret: 37,52 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSexul - manual de instructiuni
Comanda acum "Sexul - manual de instructiuni - Felicia Zopol, Richard Jacob" de pe libraria ishop la pretul de 37,52 lei
Descriere carte:
In sfarsit! Un ghid despre sex pe intelesul tuturor! Oamenii fac sex de cand lumea si pamantul ? deci cum se face ca, dupa atatia ani, secretele unei vieti sexuale pline de satisfactii sunt inca ocolite? Din fericire, Sexul ? manual de instructiuni iti va oferi raspunsuri la toate intrebarile care te framanta: de ce adorm barbatii dupa ce au orgasm? Ce este punctul G si cum il pot gasi? Cum sa fac sa folosesc jucarii sexuale in relatia mea? Chiar exista prezervative pentru femei? Vei afla raspunsul la toate aceste intrebari si chiar la multe altele, cu bunavointa autoarei si faimoasei ?sexperte? Felicia Zopol.
Sexul este una dintre activitatile cele mai incitante, placute si satisfacatoare de care poate dispune omul, dar iti uram succes daca esti in cautare de informatii de incredere despre acest subiect. Pentru majoritatea oamenilor, tema este inca tabu, asa ca ne poticnim pe parcursul educatiei noastre sexuale, incercand, gresind si informandu-ne adesea din surse neautorizate. Ierburile miraculoase trateaza orice problema legata de disfunctiile sexuale, iar pornografia de masa ? cu alaiul ei grotesc si ciudat de imagini ? nu face decat sa deformeze perceptia oamenilor referitoare la ceea ce este posibil si dezirabil intre iubiti, mai tare ca o camera cu oglinzi deformatoare. Sexul ? manual de instructiuni este un antidot impotriva tuturor zvonurilor si vorbelor in vant promovate de cultura consumerista. Acesta este un ghid pentru intensificarea placerii prin ingrijirea corecta, intretinerea si valorificarea partilor sexuale, a instrumentelor si a tehnicilor de lucru.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sexul - manual de instructiuni
Cartea Sexul - manual de instructiuni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sexul - manual de instructiuni - Felicia Zopol, Richard Jacob" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Doctor sex - Tracey Cox Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Tracey Cox
31,50 lei
Secretele Sexuale Ale Lesbienelor Pentru Uzul Barbatilor - Goddard Jamie, Brungardt Kurt Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Goddard Jamie, Brungardt Kurt
14,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate