Secretul magnetului inimii

Secretul magnetului inimii - Ruediger Schache
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecretul magnetului inimii
Comanda acum "Secretul magnetului inimii - Ruediger Schache" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Cei mai multi oameni poarta in sine aspiratii si probleme similare. Ei cauta un sens in viata si o implinire a acesteia. Vor sa inteleaga, sa invete si sa creasca. Sunt in cautarea unor raspunsuri functionale la intrebarile pe care li le pune viata. Dar, mai presus de toate, vor sa iubeasca si sa fie iubiti cu trainicie. Totusi, adesea, pare ca tocmai aceste nazuinte se indeplinesc cu atat mai greu, cu cat sunt dorite mai mult.

Cartea "Secretul magnetului inimii" ii dezvaluie cititorului stiinta despre forta misterioasa a charismei si a atractiei, care actioneaza asupra noastra, a tuturora, si ne determina viata.

Folosind o multime de cazuri reale si indicatii practice, Ruediger Schache explica esenta aceste stiinte complexe, prin zece secrete. Fiecare dintre secrete poarta in sine o cunoastere straveche. Cine se implica in aceasta cunoastere beneficiaza de o noua constientizare, reusind sa atraga acei oameni, pe care si-i doreste cu ardoare.

Oamenii si evenimentele nu se ivesc fara motiv in viata dumneavoastra. Modul in care se nasc si se dezvolta relatiile nu are nimic de-a face cu norocul sau cu ghinionul.

Totul se intampla sub influenta unei forte, iar aceasta forta ne leaga pe toti. Ea este motivul pentru care ne regasim sau nu. Ea determina ceea ce simtim si cum ne comportam. Tot ea determina si daca poate aparea iubirea.

Daca ati inteles aceasta forta si o modelati constient, ea va atrage in viata dumneavoastra tocmai pe acei oameni si acele evenimente, pe care vi le doriti cu ardoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secretul magnetului inimii
Cartea Secretul magnetului inimii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secretul magnetului inimii - Ruediger Schache" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arhitectura fericirii - Alain de Botton Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Alain de Botton
44,55 lei
Cum sa convingi pe oricine de orice - Ruth Shermann Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Ruth Shermann
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala