Secretul casniciei fericite. Idila poate dura o viata

Secretul casniciei fericite. Idila poate dura o viata - Zig Ziglar
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecretul casniciei fericite. Idila poate dura o viata
  • Autor: Zig Ziglar
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Familia la Curtea Veche
  • Categoria: Familie
  • ISBN: 973-8120-46-2
  • An aparitie: 2001
  • Numar de pagini: 280
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Secretul casniciei fericite. Idila poate dura o viata - Zig Ziglar" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Nu lasati dragostea din caminul dumneavoastra sa paleasca. Acest sentiment care va leaga trup si suflet de partener va poate insoti ? si chiar se poate amplifica ? odata cu trecerea anilor. Intamplarile mici, zilnice pe care le traiti impreuna dau un farmec discret vietii. Acest secret il dezvaluie cu maiestrie Zig Ziglar in volumul de fata. El va ofera sfaturi, inspiratie si strategii care, urmate pas cu pas, pot face din casnicia dumneavoastra un colt de paradis.

Puteti afla cum sa puneti punct unei situatii pentru a o lua de la capat ? bineinteles, alaturi de partenerul dumneavoastra de o viata; cum puteti evita (sau indeparta) efectele distrugatoare ale adulterului, ale absentei mai mult sau mai putin indelungate a partenerului din mijlocul familiei sau ale abuzului de orice fel; cum sa va pastrati romantismul si sa va bucurati de o relatie sexuala care sa va aduca implinire si care sa permanentizeze iubirea si prietenia cu partenerul.
Oricare ar fi starea actuala a relatiei dumneavoastra cu sotul sau sotia, incepeti sau continuati sa-i faceti curte. Este secretul tineretii fara batranete a iubirii si a entuziasmului in casnicie.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secretul casniciei fericite. Idila poate dura o viata
Cartea Secretul casniciei fericite. Idila poate dura o viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secretul casniciei fericite. Idila poate dura o viata - Zig Ziglar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cercetarea Monografica A Familiei - Xenia Costaforu Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Xenia Costaforu
22,50 lei
De ce femeile uita greu si barbatii repede - Marianne J. Legato Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Marianne J. Legato
22,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie