Secrete taoiste in dormitor

Secrete taoiste in dormitor -  Maestrul Chian Zettnersan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecrete taoiste in dormitor
Comanda acum "Secrete taoiste in dormitor -  Maestrul Chian Zettnersan " de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:

  Cartea cuprinde exercitii sexual-terapeutice pentru placere, sanatate si intinerire, dezvaluind pentru prima data o invatatura secreta taoista, accesibila candva doar familiei imparatului chinez, armatei particulare a imparatului si sfetnicilor de la palat. Este un stil de viata atotcuprinzator, si unica posibilitate pentru a ne bucura de placerile iubirii este sa practicam aceste forme ale exercitiilor sexuale terapeutice.  
Tehnicile descrise pentru o sexualitate implinita si fericita reprezinta esenta fericirii umane. Ele au la baza stravechile procedee chinezesti de diagnostic, terapie si tratament. Aceasta lucrare fascinanta se concentreaza asupra ?tulpinii de jad" si a ?portii de jad", care simbolizeaza schimbul dintre energia masculina si energia feminina. Extraordinara forta de vitalizare a nenumaratelor exercitii chi kung insotite de ilustratii reiese si din denumiri precum ?Reintoarcerea la primavara" sau ?Apa divina a fortei vitale".
Maestrul Chian Zettnersan are peste 30 de ani de experienta in medicina traditionala chineza (MTC). Este multiplu maestru international de karate, membru al Organizatiei Mondiale de Acupunctura din Pekin si lucreaza ca terapeut chi kung.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secrete taoiste in dormitor
Cartea Secrete taoiste in dormitor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secrete taoiste in dormitor - Maestrul Chian Zettnersan " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata sexuala a presedintilor americani - Nigel Cawthorne Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Nigel Cawthorne
22,78 lei
Hot Sex - Tracey Cox Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Tracey Cox
26,10 lei
Sex si paranormal  - Paul Deane Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Paul Deane
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate