Scapa de singuratate, renunta la prejudecati

Scapa de singuratate, renunta la prejudecati - Helen Gurley Brown
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roScapa de singuratate, renunta la prejudecati
  • Autor: Helen Gurley Brown
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Familia la Curtea Veche
  • Categoria: Familie
  • ISBN: 973-669-117-9
  • An aparitie: 2005
  • Numar de pagini: 296
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Scapa de singuratate, renunta la prejudecati - Helen Gurley Brown" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Da, asa cum precizeaza titlul, acesta carte se adreseaza femeilor singure. Daca va numarati printre ele si daca v-ati saturat de acest statut, aflati ca suferinta dvs. principala nu este singuratatea, ci prejudecatile care o intretin.
Rolul principal al cartii este sa va scape de prejudecati, prima si cea mai importanta schimbare de care aveti nevoie. Apoi, cu fiecare capitol, veti identifica toate blocajele care va impiedica sa va bucurati de dvs. insiva, toata cohorta de ?nu se face", ?nu e potrivit", ?ce zice lumea". Veti invata sa va puneti in valoare cu ajutorul vestimentatiei si al machiajului, veti invata cat e de placut si de usor sa flirtati, veti privi altfel aventurile, veti deveni o femeie care va sti sa guste viata in orice conditii. Si, ca prin farmec, veti observa cati barbati disponibili erau tinuti la distanta de prejudecatile dvs. E timpul sa le inlocuiti cu bucuriile vietii.
Spuneti adio singuratatii folosind bagheta magica din mainile dvs.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Scapa de singuratate, renunta la prejudecati
Cartea Scapa de singuratate, renunta la prejudecati in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Scapa de singuratate, renunta la prejudecati - Helen Gurley Brown" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
C?t de compatibili sunte?i. Manualul rela?iilor - Allan Pease, Barbara Pease Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Allan Pease, Barbara Pease
12,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie