Scandalul

Scandalul - Shusaku Endo
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roScandalul
Comanda acum "Scandalul - Shusaku Endo" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Scandalul (1986) este un roman care dezvaluie, intr-o maniera lucida si necrutatoare, temerile si obsesiile unui scriitor ajuns la o virsta inaintata, explorind granita fragila care desparte studiul gesturilor violente si depravate de comiterea lor efectiva. La cei saizeci si cinci de ani ai lui, Suguro este apreciat de cititori, critici si colegi de breasla, desi exista voci care ii ironizeaza rigoarea morala si reticenta in privinta problemelor sexuale. Totul pare a indica faptul ca il asteapta o batrinete linistita alaturi de sotia sa, dar acest scenariu se spulbera in clipa in care o femeie il acuza ca viata pe care o duce contrazice flagrant premisele pe care se intemeiaza scrierile sale, denuntindu-l drept un client asiduu al bordelurilor si sex-shopurilor din Tokyo. Suguro, amenintat de un ziarist razbunator cu declansarea unui adevarat scandal in presa, este nevoit sa dezlege misterul acestei acuzatii si descopera astfel existenta unui dublu al sau, un "geaman malefic" cu inclinatii sadomasochiste. Cu maiestria sa inegalabila, Endo ne ofera in Scandalul o meditatie subtila asupra identitatii, artei si raului.

Shusaku Endo este autorul bestsellerului international Tacere , roman in curs de ecranizare in regia lui Martin Scorsese.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Scandalul
Cartea Scandalul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Scandalul - Shusaku Endo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Clubul norocoaselor - Amy Tan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Amy Tan
28,02 lei
Strigatul - Graff Laurent Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Graff Laurent
10,80 lei
Fata intalneste baiatul  - Ali Smith Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ali Smith
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala