Sabia de bambus si alte povestiri cu samurai

Sabia de bambus si alte povestiri cu samurai - Fujisawa Shuhei
Pret: 20,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSabia de bambus si alte povestiri cu samurai
Comanda acum "Sabia de bambus si alte povestiri cu samurai - Fujisawa Shuhei" de pe libraria ishop la pretul de 20,70 lei
Descriere carte:
Incantatoarea colectie de opt povestiri a lui Shuhei Fujisawa evoca Japonia de la inceputul secolului al XVII-lea, cand - dupa secole de razboi civil - se instaleaza in sfarsit pacea. In aceasta perioada de schimbari profunde, in care conducatorii isi delimiteaza teritoriile, iar clanurile politice urzesc intrigi si sunt sfasiate de rivalitati si tradari, samuraii raman pretuiti pentru maiestria lor de spadasini, fiind plasati in ierarhia sociala mai presus de tarani, mestesugari si negustori. Desi pun tot mai rar mana pe arme, samuraii se straduiesc sa-si pastreze sentimentul de mandrie si un rost in viata, dedicandu-se unor slujbe de rand si familiei. Fujisawa scrie cu tandrete despre oamenii obsinuiti, creand o atmosfera rand pe rand colorata, violenta, palpitanta si usor ironica.Shuhei Fujisawa este unul dintre cei mai prolifici si interesanti autori japonezi de fictiune istorica. Cartile sale au aparut in peste 23 de milioane de exemplare si au cunoscut ecranizari de succes. Filmul Twilight Samurai (2002), bazat partial pe povestirea Sabia de bambus, a obtinut in 2003 numeroase premii ale Academiei Japoneze de Film si a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film strain.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sabia de bambus si alte povestiri cu samurai
Cartea Sabia de bambus si alte povestiri cu samurai in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sabia de bambus si alte povestiri cu samurai - Fujisawa Shuhei" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lady V. Proze romano-americane - Dumitru Radu Popa Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Dumitru Radu Popa
19,00 lei
Cartea cu bunici - Marius Chivu (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Marius Chivu (coordonator)
25,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri