Sa iubim natura

Sa iubim natura - Stefania Antonovici , Gabriela Olaru
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSa iubim natura
Comanda acum "Sa iubim natura - Stefania Antonovici , Gabriela Olaru" de pe libraria ishop la pretul de 6,65 lei
Descriere carte:
Spiritul ecologic este nu doar un dicton al tinerei generatii "verzi", ci un mod de viata, care trebuie asumat de noi toti.
Si ce alta metoda mai buna de intelegere si apropriere a curentului eco decat teoretizarea si practicarea acestuia de la cele mai fragede varste? Editura Aramis va propune, asadar, un material in care notiunile de teorie se imbina armonios cu spiritul ludic... totul pentru descoperirea si ulterior, sporirea interesului pentru stiinta unei vieti sanatoase si responsabile. Sa iubim natura este un un indrumar de comportare civilizata si in acord cu mediul inconjurator, care va reusi cu siguranta sa puna intrebari, dar mai ales sa raspunda la multe dintre ele.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sa iubim natura
Cartea Sa iubim natura in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sa iubim natura - Stefania Antonovici , Gabriela Olaru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
LA GRADINITA CU NICULITA! OM SI SOCIETATE. FISE INTERDISCIPLINARE, 5-6 ANI - HAIDEN, Roxana; PLOSCARIU, Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Gradinita
HAIDEN, Roxana; PLOSCARIU, Nicolae
5,70 lei
Moara de vant - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Gradinita
***
9,97 lei
Caruselul - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Gradinita
***
9,97 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GradinitaCarti recomandate din categoria Gradinita