Sa intelegem creierul

Sa intelegem creierul - Arthur S. Bard, Dr. Mitchell G. Bard
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSa intelegem creierul
Comanda acum "Sa intelegem creierul - Arthur S. Bard, Dr. Mitchell G. Bard" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Fireste, nu sunteti un ignorant. Va cunoasteti propriul cuget, dar cand vine vorba sa intelegeti ce se petrece in creierul dumneavoastra (toate acele sinapse? toti acei neuroni!), va simtiti de parca v-ar fi luat cineva mintile.

Nu va descurajati! Cartea de fata e dovada faptului ca nu trebuie sa fii un geniu ca sa intelegi. In plus, ea va aduce in atentie o multime de lucruri interesante. Iata ce veti gasi in aceasta lucrare: Evolutia in timp a cunostintelor pe care le-a avut umanitatea despre creier. Reflectii referitoare la cauzele bolilor si modalitatile optime de a le trata. Sfaturi pline de miez privind multele cai de a acumula noi informatii. Realitati fascinante si putin cunoscute despre sistemul nervos.

Arthur S. Bard a practicat neurochirurgia timp de 30 de ani, a fost seful clinicii de neurologie in cadrul a doua spitale si a prezidat Societatea de Neurologie din Sacramento. A predat, vreme de multi ani, cursuri pentru studenti si a participat la instituirea programului de neurochirurgie pentru medicii rezidenti, in Scoala de Medicina Davis a Universitatii California.

Dr. Mitchell G. Bard este jurnalist si scriitor. Articolele sale au fost publicate de nenumarate reviste si jurnale academice, dar si de catre cotidienele importante. A publicat carti atat in calitate de autor, cat si de editor.

Iata niste hrana pentru creier! Invatati mai multe despre: Anii ?90, cunoscuti ca fiind ?Deceniul Creierului? . Tratamentele pentru creier, aplicate de psihiatri si chirurgi. Parintele neurochirurgiei. Factorii care determina inteligenta. Traumele, tumorile si infectiile creierului. Efectele bolilor neurologice si ale sclerozei multiple asupra creierului. Cartografierea creierului si tehnologia moderna de obtinere a imaginilor. O calatorie pas cu pas prin lumea fascinanta a creierului. Adevaruri surprinzatoare despre nenumaratele functii ale creierului. Sugestii eficiente pentru cuantificarea si dezvoltarea inteligentei.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sa intelegem creierul
Cartea Sa intelegem creierul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sa intelegem creierul - Arthur S. Bard, Dr. Mitchell G. Bard" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anatomia toracelui - Nicolae Galie Urmatoarea carte recomandata din categoria Anatomie
Nicolae Galie
5,18 lei
Anatomie pentru miscare, vol. II: Exercitii de baza - Blandine Calais-Germain, Andree Lamotte Urmatoarea carte recomandata din categoria Anatomie
Blandine Calais-Germain, Andree Lamotte
37,52 lei
Oasele - Dr. Caroline Shreeve Urmatoarea carte recomandata din categoria Anatomie
Dr. Caroline Shreeve
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AnatomieCarti recomandate din categoria Anatomie