Revolutia Omega 3

Revolutia Omega 3 - Anne Dufour, Daniele Festy
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRevolutia Omega 3
Comanda acum "Revolutia Omega 3 - Anne Dufour, Daniele Festy" de pe libraria ishop la pretul de 15,00 lei
Descriere carte:
Mare parte dintre erorile noastre alimentare se bazeaza pe imense neintelegeri. De exemplu, in privinta grasimilor. Dusmanite, detestate, temute, acestea sunt alungate din alimentatie cu o energie rara, demna de admiratie. Daca am da dovada de tot atata determinare pentru a face exercitii fizice, cu siguranta am deveni cu totii atleti.

Acuzam grasimile ca ne ingrasa, ca ne predispun la boli cardiace si la cancer, ca ne ridica nivelul colesterolului... in fine, le acuzam de toate nenorocirile. Or, exista grasimi si grasimi. Noile cercetari arata ca acizii omega 3 sunt grasimi respectabile, care nu numai ca protejeaza contra tuturor bolilor enumerate mai sus, ci sunt chiar in masura sa aduca imense servicii intr-un mare numar de afectiuni.

Kilograme in plus? Depresie? Dureri articulare? Inflamatii sau alergii? Protectie cardiaca sau prevenirea cancerului? Depresie, psoriazis, reumatism, tulburari comportamentale...
Acizii omega 3 protejeaza impotriva diferitelor maladii si pot vindeca unele dintre ele.
O adevarata revolutie!
Bebelusi, copii, adolescenti, adulti, batrani, cu totii avem nevoie de omega 3. Cu 36 de intrebari si raspunsuri practice despre omega 3 si cele mai bune 20 de retete va puteti bucura de sanatate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Revolutia Omega 3
Cartea Revolutia Omega 3 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Revolutia Omega 3 - Anne Dufour, Daniele Festy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
La ce e bun un PSIhiatru? - Patrick Lemoine Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Patrick Lemoine
19,00 lei
Saundarya-Lahari - Oceanul de frumusete - Pandit S. Subrahmanya Sastri, T. R. Srinivasa Ayyangar Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Pandit S. Subrahmanya Sastri, T. R. S...
22,80 lei
Tare de cap - Vera F. Birkenbihl Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Vera F. Birkenbihl
5,22 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie