Remedii Naturiste

Remedii Naturiste - Anne Iburg Traducere: Theo Herghelegiu
Pret: 35,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRemedii Naturiste
Comanda acum "Remedii Naturiste - Anne Iburg Traducere: Theo Herghelegiu" de pe libraria ishop la pretul de 35,91 lei
Descriere carte:
Peste 100 de remedii naturiste de la A la Z         - Informatii complete despre efectele curative, ingredientele active si utilitatea plantelor medicinale         - Sfaturi practice despre prepararea infuziilor, a bailor, a unguentelor, precum si alte moduri de utilizare         - Cum sa cultivati, cum sa adunati si cum sa pastrati plantele medicinale         - Informatii care trebuie aflate despre medicina naturista: istoric, substantele active, limitele sale         - Lista completa a bolilor si afectiunilor care se pot trata cu ajutorul remediilor naturiste           Folosirea remediilor bazate pe plante a devenit o ramura bine determinata a medicinei moderne. Tratamentul bolilor pe baza de plante medicinale stimuleaza sistemul de aparare al organismului, astfel incat, in esenta, corpul lupta singur impotriva maladiei, ceea ce reprezinta o abordare holistica. Trebuie totusi sa tinem cont de faptul ca nu toate organismele au aceeasi capacitate de autovindecare si ca nu raspund in acelasi mod la stimulii tratamentelor naturiste. Medicina naturista se poate dovedi insuficient de puternica in anumite afectiuni si nu se potriveste neaparat tuturor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Remedii Naturiste
Cartea Remedii Naturiste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Remedii Naturiste - Anne Iburg Traducere: Theo Herghelegiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fructele si legumele, izvor de sanatate - Xael de Sainte-Breuve Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Xael de Sainte-Breuve
7,51 lei
Medicina traditionala indiana  - Guy Mazars Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Guy Mazars
10,83 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative